Mini Bucketlist voor de herfst

herfst, blad, bos, seizoen

De herfst is weer begonnen en hoewel het eigenlijk nooit mijn favoriete seizoen was, kijk ik er dit jaar erg naar uit. De hele zomer had ik steeds 'last' van de warmte en dat terwijl ik de warmte altijd heerlijk vond. Gek genoeg is dat dit jaar dus anders en kan ik niet wachten om weer lekker warme truien te kunnen dragen en op de bank voor een goeie film of serie te zitten.

Het leek mij leuk om voor deze herfst dan een kleine bucketlist te maken.
Gewoon een lijstje met dingen die ik deze herfst graag zou willen doen of zou willen bereiken.

Veel films en series kijken
Het lijkt me heerlijk om lekker veel films en series te kijken, 
gewoon omdat het kan en omdat er weer veel nieuwe films en series aankomen.
Tijd voor veel uren netflix!

Een lange boswandeling maken
Hoewel ik eigenlijk best wel een binnenmens ben, vind ik het in de herfst soms heerlijk om een lange wandeling te maken. Lekker wandelen door het bos, je hoofd leeg maken en even helemaal niets hoeven. Om vervolgens daarna weer naar huis te gaan en op te warmen met een lekker kopje thee.

Het huis herfst proof maken 
Zelf vind ik het leuk om ieder seizoen iets ervan toe te voegen in ons huis.
In de herfst doe ik dat meestal door bladeren uit het bos mee te nemen, deze te drogen op een schaal en hier uiteindelijk een kaars op te zetten en zo een herfst sfeertje te creƫren.
Dit kan ik dus ideaal gaan combineren met de wandeling door het bos!

Mijn fotografie weer oppakken
Oh, wat zou ik dit weer graag gaan doen!
Al maanden loop ik in mijn hoofd rond met het feit dat ik echt meer met mijn fotografie moet doen, maar het komt er steeds maar niet van. In de zomer was ik te druk met de bruiloft en daarna met werken. Maar nu is mijn rooster gewoon terug naar mijn normale uren en kan ik weer wat meer eigen dingen inplannen. A.s. zaterdag heb ik toevallig weer een grote fotoshoot gepland staan en ik kan echt niet wachten, het gaat zo gaaf worden. We gaan met een groot team werken en iedereen is super enthousiast. Wie weet ga ik de resultaten hier wel delen.

Veel meer bloggen
Ook zoiets. Meer willen bloggen. Hoewel ik zelf het idee heb dat mijn volgers met regelmaat zullen afhaken door het feit dat ik weinig blog, of soms helemaal niet. Vind ik het bloggen eigenlijk hartstikke leuk en zou ik het echt wel op een veel hoger niveau kunnen krijgen, maar ook hier ligt weer een uitdaging. Binnenkort hoop ik echt meer te bloggen, meer inspiratie te hebben en het ook daadwerkelijk te gaan. Ook hoop ik mijzelf niet meer tegen te houden door het feit dat ik geen idee heb of iemand het eigenlijk leest en door mijn super niet hippe instagram account. Want he, ik mag dan afgestudeerd fotograaf zijn, van de gelikte instagram plaatjes, die maak ik dan weer niet. 

CONVERSATION

1 reacties:

  1. leuke bucketlist! Ik wil nu ook weer meer gaan bloggen, afgelopen tijd kwam ik er niet zo aan toe :/

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top