Welkom op Could it be Fashion 2.0Zoals het je waarschijnlijk al was opgevallen heeft de blog een compleet nieuwe uitstraling gekregen.
Ik wilde in 2016 veel meer gaan bloggen, maar had geen inspiratie en was niet tevreden met de oude layout.
Daarom besloot ik eerst op zoek te gaan naar een nieuwe layout, die meer bij me zou passen en bij deze heb ik die dus gevonden. Door de nieuwe layout kreeg ik ook weer meer zin om te gaan bloggen en hopelijk kan ik jullie als lezer vanaf nu weer vermaken met alle komende artikelen.


De komende tijd zal ik meer persoonlijk gaan bloggen, maar natuurlijk ook nog steeds beauty en mode artikelen plaatsen. Wel zal ik alleen iets posten als ik er zin in heb en het de moeite waard vind.
Ook hoop ik jullie veel meer te kunnen meenemen in het leven dat ik nu leef.
Mijn leven staat nu in het teken van de bruiloft, ons huis in het buitenland en heel veel Ikea.
Zoals ik vertelde kreeg ik een vast contract, waar ik dol gelukkig mee was en het als een bereikt levensdoel zag.
Terwijl ik er helemaal blij mee was en druk in mijn klantenservice opleiding zat en mij daarop focuste, kreeg ik een nieuw aanbod. Ze wilden graag mijn uren verdubbelen en we hadden het over toekomst plannen binnen het bedrijf.
Helemaal strak van de positieve spanning verliet ik het gesprek en ik weet nu zeker dat ik helemaal op mijn plek ben daar. Natuurlijk mis ik het werken als fotografe, maar soms blijkt het leven een ander plan voor je te hebben dan je dacht. Ik heb er nu dus voor gekozen om carrière te maken bij Ikea en ik kan en wil dit perfect combineren met alle andere dingen die ik in het leven doe. Fotograferen zal ik af en toe nog doen in mijn vrije tijd en natuurlijk voor de blog.
Maar voor nu staan er zoveel andere dingen op de planning dat ik mezelf alleen maar gelukkig mag prijzen met het leven dat ik leef en dat zal ik dan ook zeker doen.
Zo kregen we gister dan ook te horen dat mijn verloofde zijn baan behoudt, heel erg fijn, zeker met alles wat we willen gaan doen de komende periode. Soms is het leven eigenlijk gewoon heel fijn en moet je genieten van alles wat je juist wel hebt. En dat is wat we de komende periode gaan doen. Samen genieten, grote levenservaringen op doen en samen heel volwassen zijn. En hopelijk kan ik een stukje van ons geluk hier met jullie delen. Liefs, Xx.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top