Trouwen | Love and Marriage Beurs 2015


Zoals je op mijn Instagram al kon zien was ik twee weken geleden aanwezig bij de Love and Marriage beurs in Utrecht. Een leuke en inspirerende beurs voor stellen die zich hebben voorgenomen om te trouwen. Oftewel een perfecte beurs om eens verder te gaan oriënteren wat we eigenlijk allemaal op onze bruiloft willen.
Én natuurlijk het ideale moment om ongegeneerd trouwjurken te kijken.

We waren nog geen vijf minuten binnen of ik werd aan aangesproken door de stand van Max Pro, een professioneel bedrijf gespecialiseerd in stijl en krultangen. Mijn haar zat dan ook in no time in de krul en het bleef de gehele dag zitten én dat zonder enig gebruik van haarlak etc.
Hopelijk kan ik jullie binnenkort ook een review geven over het product!

Mijn outfit tijdens de beurs en mijn inmiddels verwaaide krullen!
De rest van de dag liepen we langs allerlei stands en deden we voornamelijk veel inspiratie op.
Ook bekeken we de fotografie stands en helaas viel het ons op dat hun manier van fotograferen ons meestal echt totaal niet aansprak en ik de kwaliteit niet altijd beurs waardig vond.
Een behoorlijke dumper, want wij hadden stiekem wel gehoopt nu een fotograaf te vinden!
Maar we blijven zoeken!Natuurlijk hebben we ook genoten van de grootste bruidsshow van Nederland en heb ik steeds subtiel tijdens de show gevraagd wat hij van de jurken vond. 
Je moet toch een beetje weten wat je verloofde wel en niet mooi vind.

Tegelijkertijd met de love and marriage beurs vond ook de second home beurs plaats.
Omdat we dus toen al ons huis hadden gekocht en de makelaar daar ook aanwezig zou zijn, besloten we ook die beurs even een bezoekje te brengen.

Opvallend detail, we waren één van de jongste koppels, werden vrijwel niet aangesproken voor het kopen van huizen of appartementen, maar wisten wel heel erg zeker dat we één van de weinige waren die ook daadwerkelijk een huis ging kopen of gekocht had.
En dat voelde behoorlijk stoer.

Na het bezoeken van die beurs besloten we naar huis te gaan en liepen we al een paar uur rond met tassen vol informatie dus vonden we het genoeg.

Een van de merken die aanwezig waren was Bonjour to you, daar kon je echt hele leuke kaartjes kopen zoals bijv, deze!
Zelf zal ik je zeker weten aanraden om naar zo'n beurs te gaan als je op zoek bent naar inspiratie en vooral ook informatie. 
Ook krijg je heel veel kortingsbonnen en aanbiedingen en dat kan toch best veel geld schelen op de al zo hoge kosten voor je bruiloft.CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top