Review | Skagen Horloge


Om maar eerlijk te beginnen, eigenlijk ben ik helemaal geen horloge meisje.
Begrijp me niet verkeerd, ik heb er genoeg, kan bij veel outfits er wel één combineren, maar ze dragen, daar ligt nou net dat punt. Ik vergeet ze simpelweg te dragen. Én als ik ze dan eindelijk draag, kijk ik nog simpelweg alle keren op mijn telefoon of een klok in de buurt om te zien hoe laat het is.

Máár ik heb me opnieuw voorgenomen om vaker horloges te dragen.
Een tijdje geleden ontving ik namelijk het Skagen Horloge om te reviewen, dus dit was een ideaal moment om weer eens een horloge te gaan dragen.

Het is een elegant, modern en vooral gangbaar horloge. 
Hij valt soepel om je pols en hij is gemakkelijk te combineren. 

Zelf heb ik een behoorlijke smalle pols en moet ik vaak extra gaatjes in het bandje laten maken om het te kunnen dragen. Daarom was ik er benieuwd of dit horloge me überhaupt zou passen.
Bij de eerste keer passen was hij zoals verwacht veel te groot en even dacht ik het niet te kunnen dragen, want het is geen leren bandje dus extra gaatjes maken is niet mogelijk. 
Gelukkig is hier goed over nagedacht, je kan namelijk de sluiting eraf halen en verplaatsen.
Er zitten speciale gleufjes in waarin je hem opnieuw kan vastzetten en smaller kan maken.
Hoewel mijn pols al erg smal is, kun je de sluiting nog veel smaller maken en past hij dus eigenlijk om alle maten polsen. Hier is echt goed over nagedacht, erg fijn!


Het merk is Skagen, een Deens merk. Ik was erg nog niet bekend mee, maar ik heb even verder gekeken naar de rest van de collectie en vind het echt mooie horloges.
Het zou misschien niet een merk zijn waar ik gelijk naar gekeken had, maar nu ik het ken zou ik er zeker vaker een horloge van uitkiezen. Ook voor mannen hebben ze een hele mooie collectie en ook de prijzen zijn erg goed te doen, het duurste horloge wat ik kon vinden kost €229,- betaalbaar dus.

Je kunt de rest van de collectie bekijken via deze link als je het leuk vind.


Dit is een advertorial.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top