Trouwen | Verloofd, en nu?!


Zoals ik in dit artikel al vertelde, ben ik sinds bijna twee maanden verloofd. 
Superleuk! En helemaal geweldig. Maar wat nu?!

Eerst voelde het bijna onwerkelijk en toen het eindelijk echt tot me door drong, begonnen de vragen te komen zoals, hebben jullie al een trouwdatum, weten jullie al een locatie en ga je ook op huwelijksreis?! Tot nu toe was ons antwoord standaard nee.
We hadden werkelijk nog geen idee. 

Inmiddels zijn we twee maanden verder en behalve de wens dat we graag volgend jaar willen trouwen, 2016 vinden we een mooi jaar qua getal, wat misschien wel iets te maken heeft met het feit dat ik op de 16e van juni jarig ben. Zijn we nog niet heel veel verder haha.
We beseffen beide dat er echt nog veel moet gaan gebeuren, 
laten we beginnen met alleen al de locatie.
Maar we vinden het best wel lastig om ermee te beginnen, althans vooral waar te beginnen.
Je moet zoveel regelen, wat ontzettend leuk is, maar ook best wel spannend.
Want je doet dit, maar één keer in je leven.

Gelukkig kwam ik de website van The Perfect Wedding tegen, die is echt ideaal voor het plannen van je bruiloft. Via de website kun je een account aanmaken die compleet in het teken staat van je eigen bruiloft. Je vult daarin je trouwdatum, of indien je de datum nog niet weet, een datum die je leuk zou lijken en vervolgens krijg je een complete lijst wat je per maand nog moet regelen t/m dé trouwdatum. Zelf vind ik dit echt superhandig wat zo krijg ik eindelijk een idee van wat je allemaal moet regelen en hoelang je er nog de tijd ervoor hebt.
Ook kun je een gastenlijst aanmaken en er superveel inspiratie op doen.

Na heel veel google kwam ik erachter dat dit echt één van de weinige websites is die je kunnen helpen bij het plannen van je bruiloft. Ik kwam er zelfs achter dat er maar één magazine is die je in de winkels kunt kopen over trouwen. Echt super jammer vind ik!

Ben jij eigenlijk al getrouwd? En zo ja, waar haalde jij je inspiratie vandaan?!
Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Ohja, dit artikel is géén advertorial voor The Perfect Wedding, maar een positief bericht over hun website omdat zij één van de weinige zijn die er wel iets over aanbieden!

Foto via weheartit.com

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top