Review | Damn Nice Hair & Living Proof


Vandaag een dubbele product review.
Als blogger krijg je met regelmaat producten om te reviewen, de producten van vandaag zijn dan ook toegestuurde producten en ik probeer een zo eerlijk mogelijke mening hierover te geven.


Damn Nice Hair - Healing Tea Tree & Refreshing

Een shampoo die een intensieve werking heeft en je hoofdhuid stimuleert en verzorgt.


Het klonk al spannend, je hoofdhuid die gestimuleerd zou moeten worden dankzij een intensieve werking. Nou ik kan je één ding garanderen, hij werkt.
Meteen bij het openen van het flesje zag ik dat de shampoo lichtgroen van kleur was en rook ik een hele sterke pepermunt lucht. Bij het incasseren van de shampoo voel je gelijk de werking op je hoofdhuid en ik kan je zeggen, als je dit niet gewend bent, is het echt heel raar.
Zelf vond ik het dan ook niet prettig en heb ik het er zo snel mogelijk uit gewassen.
Ondanks dat, voelde het net alsof je hoofdhuid helemaal koel is, terwijl het gewoon warm was.
Ook de pepermunt geur vond ik helaas geen succes, het benam de adem tijdens het douchen omdat de geur echt heel sterk is.


Zelf zal ik dit product niet zo snel aan iemand aanraden, want ik vind de werking iets te heftig.
Ook had ik verwacht dat ik juist de geur wel prettig zou vinden, maar helaas!


Om het dan toch positief te eindigen,
ik vind de uitstraling van het flesje wel echt heel gaaf ontworpen!De prime style extender is een primer die ervoor zorgt dat je haar twee keer zo lang in model blijft zitten. Ook zorgt hij ervoor dat vuil afgestoten wordt en je haar niet snel vettig wordt.
Een gewichtloze primer met langdurig effect.

Zelf gebruik ik eigenlijk weinig producten voor mijn haar, twee keer per week shampoo en conditioner en af en toe een masker. Daarnaast gebruik ik een hair shine spray en dat is het eigenlijk wel. Een primer was dus helemaal nieuw voor me.
Ik besloot de producten uit beide review te combineren, eerst mijn haar wassen met de Damn nice shampoo en vervolgens het in model masseren met de Prime style extender.
Na het gebruik van beide producten deed ik voor de verandering mijn haar deels vast zetten met een klem en de rest los. Kijken of mijn natuurlijke krullen de gehele dag in model bleven zitten.
En een collega lette die dag ook op mijn haar, eens kijken of deze primer zijn werk deed.

En ja, aan het einde van de dag zat mijn haar nog steeds even goed in model als bij het begin van de dag. Zelf vond ik het product bij het in doen best wel kleverig, maar eenmaal in mijn haar voelde het vrij licht aan en niet plakkerig.


De Prime style extender zou ik dus aanraden als je wil dat je haar de gehele dag in model blijft zitten.

Let op, de Prime style extender is geen gel, het hielp bij mij om mijn krullen de gehele dag mooi in model te houden, maar bij een kort kapsel durf ik dit niet te garanderen.


CONVERSATION

1 reacties:

Back
to top