Bloggen | Mijn 5 favoriete bloggers van dit moment

Omdat het lezen van andere blogs zo ontzettend leuk is en ik niet altijd op blogs reageer, maar eigenlijk soms best wel een stille genieter ben. Deel ik vandaag mijn vijf favoriete blogs van dit moment met jullie. Ik ben benieuwd of jullie ze al kennen.
Life By Rosie

Misschien dat jullie deze blog al kennen, maar de blog van Rosie vind ik superleuk om dat hij zo heerlijk persoonlijk is. Haar blog volg ik sinds haar verloving en sindsdien ben ik helemaal enthousiast. Inmiddels is ze zwanger van haar eerste kindje en ook hierover blogt ze. 
En hoewel ik zelf nog helemaal geen kinderwens heb op dit moment, vind ik het toch heel leuk om erover te lezen!The Beauty Magazine

De blog van Iris, ontzettend girly en heel veel beauty!
Deze blog volg ik nog niet heel erg lang, maar sinds ik hem volg bezoek ik hem bijna elke dag.
Je vind er ontzettend veel over beauty producten en alles is heel vrolijk gefotografeerd.Explorista

Deze blog ken ik echt nog maar net. Om precies te zijn, toen ik ging zoeken naar een ideale vakantie bestemming, kwam deze blog ineens te voorschijn. Op de blog vind je heel veel informatie over reizen en hotspots. Maar ook veel tips en bezienswaardigheden.


Anne Solveig

Anne haar blog volg ik wel al een lange tijd. Alleen al om de heerlijke lichte fotografie stijl zou ik weer terug gaan naar haar blog. Verder is het een persoonlijke blog, woont ze sinds kort op zichzelf, beter gezegd, woont ze sinds kort samen en is het een vrolijke meid!

Blogaholic

Ook deze blog ken ik nog niet zo lang, maar hij is echt ideaal. Met regelmaat staan er echt super handige tips op. Tips waar je echt wat aan hebt. 
Deze blog is ideaal als je wil weten hoe je je eigen blog kan laten groeien. 
Een aanrader dus!


Foto via weheartit.com
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top