Holiday Pictures

Na het grote nieuws uit de afgelopen blogpost leek het me leuk om ook nog een aantal vakantie foto's met jullie te delen. Binnenkort zullen er waarschijnlijk veel artikelen en foto's online komen die met trouwen te maken hebben én met het andere grote nieuws wat ik jullie binnenkort nog ga vertellen!

Daarom probeer ik ook nog zoveel mogelijk andere artikelen online te zetten die jullie gewend zijn van me. Ik vind het altijd leuk om foto's te delen en te bekijken van vakanties dus vandaar ook deze blogpost. Helaas heb ik niet zoveel foto's gemaakt deze vakantie, maar hierbij deel ik de foto's die ik wel gemaakt heb!


Enjoy! X
Eigenlijk begon onze vakantie al in Nederland. De dag na onze verloving gingen we naar Friesland voor het logeer adres van onze katten en het bekend maken van de verloving aan de familie van mijn vriend.
Waarna we met z'n allen uiteten gingen om het te vieren.De dag erna vlogen we met Wizzair naar Debrecen. We vlogen voor het eerst naar Debrecen ipv Budapest omdat dit dichterbij onze bestemming was, maar als de voorkeur uit mocht gaan naar een luchthaven, dan kozen we voor Budapest. Debrecen Airport is zoo klein!
In de avond gingen we gelijk uiteten bij ons favoriete restaurant, Pizza Nero.
Een bekend Hongaars restaurant onder de Nederlanders, Belgen en Duitsers.
Inmiddels hebben ze zelfs een Nederlandse kaart, wat dan wel weer jammer is!
Na het eten gingen we als toetje een ijsje halen bij één van de nieuwe ijszaken.
Ik had de smaken kaneel en cookie cream, héérlijk!
Hongaars ijs is zo lekker en goedkoop.
De dag erna, beter gezegd de dagen erna, bestonden vooral uit lekker veel winkelen en genieten van het weer. We ontdekten een nieuw Aruhaz, oftewel een nieuwe warenhuis, met héle goedkope schoenen, kleren, tassen en nog zoveel meer. Ik kocht er onder andere deze zes paar schoenen, oeps!
Op één van de laatste dagen liet ik voor €10,- mijn nagels doen en ging mijn vriend naar de kapper voor €4,-. De kwaliteit van mijn nagels zijn misschien minder dan in Nederland, maar je betaald er ook echt bijna niets voor!
Ook gingen we nog langs bij een makelaar die een prachtig huis aan het bouwen is en mochten we nog bij een huis gaan kijken die we op zijn website hadden gezien. Hier vertel ik binnenkort veel meer over!Als laatste foto wil ik de foto met jullie delen die toch wel de belangrijkste voor ons is.
Met deze foto maakte we op Facebook bekend dat we verloofd zijn.
Stiekem waren we het toen al een tijdje, maar we wilden eerst zelf van het grote nieuws genieten!CONVERSATION

1 reacties:

  1. Wat een vrolijke blog! Liefde voor al je nieuwe schoenen, wow... naar die winkel moet ik ook. Oh en ik wil ook in een roze vliegtuig. En die laatste foto.. WHOEHOEEE!! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top