Miracle Gel by Sally Hansen


Toen ik een paar jaar geleden bij Miss verkiezingen fotografeerde, kwam mijn interesse voor acryl nagels, gel nagels en gel lack ineens te voorschijn. Vroeger droeg ik altijd veel nagellak, niet gek met een moeder die een kast vol kleurtjes had staan. Maar toen ik in de Missen wereld terecht kwam was nagellak niet meer genoeg, het moest strakker, beter en altijd goed zitten.

De meeste Missen hebben dan ook acryl nagels en omdat ik als fotografe overal bij was wou ik niet voor minder onder doen. Oftewel, voor ik het wist had ik mijn eerste set acryl nagels.
Geweldig vond ik het, van die heerlijk foute rechte met witte tips, je kent het wel.

Inmiddels na een aantal verschillende nagelstylistes, in binnen en buiten land, ja zo ver kun je er voor gaan. Heb ik nu mijn favoriete nagelstyliste Kveti. Maar helaas ben ik verhuist en lukt het me niet om elke zes weken richting haar te gaan voor mijn nagels. Dus moest ik op zoek naar een nieuwe oplossing. Drie verschillende bedrijven geprobeerd, sorry sorry, maar ik ben niet zomaar tevreden.
Noem me maar een Diva haha. Maar mijn handen zijn belangrijk voor me.

Hoewel mijn nagels nu niet zo mooi en lang zijn als gehoopt, heb ik nu wel een ideale oplossing gevonden. De Miracle Gel van Sally Hansen. Wat een fijne lack is dat!
Toevallig waren ze in de aanbieding en daarom koos ik ervoor om ze eens uit te proberen.
Inmiddels wil ik niet anders. Althans, binnenkort laat ik standaard acryl nagels zetten voor de verlenging en gebruik ik daarover heen de Miracle Gel.

De Miracle Gel, kleur Pinky Rings (190)

Dit is de top coat, die doe je als tweede laag over je kleur heen.
De Miracle Gel, een gel lack die hetzelfde werkt als een andere gel lack, maar dan zonder UV licht.
Het klinkt ideaal, maar dat is het ook. Al eerder had ik zoiets geprobeerd maar blijf de lack gewoon plakken en wou niet drogen. Bij geen enkel licht, behalve UV licht. 
Maar de Miracle Gel doet echt wat hij belooft. Hij droogt zonder gebruik van een lamp en nog snel ook. Voor ik het wist was hij droog en kon ik er gewoon van alles mee doen. Zonder beschadigingen.Sinds ik bij Ikea werk heb ik al een tijdje geen acryl nagels gehad. Dus besloot ik voor de oude oplossing te gaan, gewone nagellak. Wat ik inmiddels allang heb opgegeven, elke avond je nagels opnieuw lakken is niets voor mij. Bij de Ikea moeten we weleens gele tassen bij vullen, die dingen zijn net als schuurpapier, je handen worden er rood van en je nagellak verdwijnt echt meteen.
Geen gezicht als je daarna weer een klant helpt aan de kassa en je nagellak zit er nog deels of bijna niet meer op. 

Als experiment ging ik met de Miracle Gel op de gele tassen bij vullen, een beetje met het idee dat de lack nog helemaal zou kunnen blijven zitten. Maar zoals je hieronder kunt zien, geen krasje!
Ik ben overtuigd en ga nog meer kleurtjes aanschaffen.


Was jij al bekend met de Miracle Gel? En wat vind jij van acryl nagels?! X

Dit is géén advertorial.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top