Could It Be Fashion bestaat 1 jaar!


Door alle drukte van het verhuizen was ik het gewoon vergeten, maar Could It Be Fashion bestond op  
3 maart gewoon alweer 1 jaar!

In het afgelopen jaar heb ik de wereld van het bloggen leren kennen, ben ik anders naar dingen gaan kijken, veel gaan nadenken over wat ik zou kunnen en willen bereiken met mijn blog en heb ik daarnaast allemaal leuke mensen mogen ontmoeten dankzij mijn blog.

Het komende jaar hoop ik dan ook nog veel meer te gaan bloggen, het echt een onderdeel van mijn leven te maken en hopelijk nog veel meer andere bloggers te ontmoeten. Want de wereld van het bloggen vind ik ontzettend interessant en er is ontzettend veel mogelijk. 

Ik ga hard mijn best doen om de blog nog leuker te maken, interessantere artikelen te schrijven, betere foto's te leveren en er ook heel erg van genieten.

En lieve lezers, bedankt dat jullie mijn blog lezen!
Dankjewel daarvoor!

Op naar het volgende jaar bloggen! X

Foto via Weheartit

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Gefeliciteerd! Ik ben een maandje voor jou begonnen, besefte laatst (toen ik m'n domein aanvroeg) pas dat ik dus een heel jaar vol heb kunnen maken met artikelen! Hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooi punt Eva, gaaf! Toch altijd wel bijzonder, van die 'mijlpalen'. Ik ken je blog nog maar heel kort, en jou ook, maar ik vind het super om te zien. Keep going! Liefs Anniek

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top