Wat zou jij weleens van een fotograaf willen weten?


Omdat ik in het dagelijks leven o.a. werkzaam ben als fotografe. 
Leek het mij leuk om eens een blog artikel te gaan schrijven waarin ik vragen beantwoord van jullie met wat jullie weleens zouden willen weten van een fotograaf.

Zelf heb ik bijvoorbeeld altijd de nieuwsgierigheid gehad over wat andere fotografen vragen voor bepaalde fotoshoots en foto's, puur alleen al omdat de meeste fotografen hun prijzen zeer geheim houden. Zo zou ik nog wel een aantal dingen kunnen bedenken die ik zelf van een fotograaf zou willen weten. Maar vandaag stel ik jullie de vraag. En ik ben zeer benieuwd naar jullie vragen!

Stel me je vraag, het mag echt over werkelijk alles gaan wat met fotografie heeft te maken.
Zodra ik een aantal leuke vragen heb gekregen zal ik er een blog artikel over schrijven.

Dus wees open, wees brutaal, ik ben erg benieuwd!

Foto via weheartit.com


CONVERSATION

1 reacties:

  1. Hoi Eva!

    Ten eerste heb je een leuke blog. Mooi 'aangekleed', doet vrolijk aan en leuk geschreven. Een goede vriendin van mij heeft ook een mode blog, maar per toeval kwam ik bij die van jouw uit. En ik dacht ff doorneuzen :-)

    Hmm en dan nu de vraag voor de fotograaf..
    Stel je krijgt volgende maand een aanbieding van een groot internationaal modeketen, om voor 2,5 jaar in Los Angeles 'je ding te doen', natuurlijk betaald en met een klein appartementje... Haha ik denk het antwoord al ongeveer te weten, maar wat zou je doen? Ik ben benieuwd, groetjes Froukje

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top