Verhuizen #1Vandaag heb ik jullie weer leuk nieuws te vertellen!

Alsof het nieuws van weer een eigen studio in beheer hebben nog niet genoeg was.
Kregen mijn vriend en ik van de week een email met het goeie nieuws dat we een appartementje mochten komen bekijken. Hoewel we niet fulltime op zoek waren naar een nieuwe woning, we woning namelijk wel via tijdelijk wonen, maar hebben nog geen bericht dat we eruit moesten ontvangen, maar weten wel dat het ongeveer nog zes maanden zou duren voordat we die wel ontvangen, dus we waren wel erg blij met dit bericht.

Het appartement is wel een stuk kleiner dan waar we nu in wonen, dit zal voor mijzelf erg wennen zijn omdat ik erg van ruimte de ruimte om me heen hou, maar het is heel goedkoop en we zien het als een tussenwoning om verder te sparen voor een eigen huis. Dus we hebben het appartementje geaccepteerd en mogen volgende week het contract komen tekenen!

De komende weken zal mijn leven en dus ook een beetje mijn blog in het teken staan van verhuizen.
En dit alles keer twee. De studio staat nog volledig in de begin fase en hoewel dit in een anti kraak pand is moet er wel van alles gebeuren voordat er echt gewerkt kan worden.

Misschien zal het de komende periode ook eens voorkomen dat een blogpost een dag te laat online komt, sorry alvast daarvoor. Maar ik ga natuurlijk mijn best doen om zoveel mogelijk te bloggen en jullie mee te laten kijken hoe we van een leeg en nodig op te knappen, een beter gemaakt appartement wat moois gaan maken. 
En natuurlijk ook de studio updates!

Ik hoop natuurlijk ook een aantal van jullie te ontmoeten in de studio.
Daar heb ik al een klein ideetje voor, i keep you posted! X

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top