Happy News! I got my own studio again!

Photostudio

Gisteren heb ik het al bekend gemaakt via facebook en andere social media, maar vandaag wou ik er ook een blogpost over schrijven. Ik heb weer een eigen fotostudio !!

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten heb ik tot zes maanden terug mijn eigen fotostudio gehad in Leeuwarden, 40m2 in hartje centrum maar het liep daar echt totaal niet, mensen geven daar helaas minder geld uit aan fotografie en zeker in mijn variant van de fotografie, beauty en mode fotografie.

Maar! Omdat ik het fotograferen ontzettende miste had ik een oproepje op facebook geplaatst of iemand nog een ruimte wist of wou delen. Dankzij de reacties daarop, kreeg ik young startup getipt, waar ik al bijna een jaar stond ingeschreven, ideaal! Zij boden op hun website een werkruimte in Beverwijk aan, mijn huidige woonplaats. En daar heb ik me meteen op ingeschreven.

De dag erna werd ik s'ochtends gelijk gebeld en de dag daarna liep ik al rond in het pand wat ik nu inmiddels mijn werkruimte mag noemen. En om het allemaal nog even mooier en fijner te maken,
de ruimte is gewoon ruim 500m2, de bushalte is letterlijk voor de deur, er zit een expositieruimte bij en het is helemaal alleen voor mij. Extra pluspuntje: ik kan er 24/7 werken, woehoooe!

Hieronder een aantal foto's, er moet nog wel wat gebeuren voordat ik het mijn fotostudio kan noemen, maar ik kan niet wachten om er te gaan beginnen!

Zie ik jou binnenkort voor mijn camera?!
XCONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top