Primark Christmas Collection 2014

Voor mijn gevoel heeft het best wel lang geduurd, ik was namelijk eergisteren al heel enthousiast naar de Primark gegaan om te kijken of er al iets van de kerstcollectie hing. Ik verheug mij elk jaar namelijk weer ontzettend op de Primark kerst collectie en dan met name op de schoenen collectie, hello glitter & glamour! Maar helaas, er was nog bijna niets vindbaar en zeker de schoenen collectie was niet echt wat ik ervan verwachtte, namelijk alleen maar schoenen uit de zomercollectie. Helaas helaas.

Daarom was ik gister zo ontzettend blij toen ik zag dat het nieuwe persbericht van de Primark bekend was gemaakt, namelijk hét lookbook van de kerstcollectie. Maar eerlijk gezegd, vond ik die helaas ook tegen vallen. Het geeft me niet echt een kerstgevoel, dat vind ik jammer. Er zitten weinig items tussen die ik daadwerkelijk met kerst zou dragen. Dus stiekem hoop ik dat er in de winkels straks veel meer items vindbaar zullen zijn in kerst stijl dan in het lookbook. Maar ondanks dat ik het zelf vind tegen vallen, wou ik hem wel met jullie delen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Enjoy! X
CONVERSATION

2 reacties:

  1. De collectie is niet echt 'kerst' maar waarschijnlijk zullen er veel meer dingen bijkomen. Er zitten wel leuke items bij. Word in ieder geval blij van de kleuren haha

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top