What I did in the summer of 2013.

Op dit moment geniet iedereen hoogstwaarschijnlijk nu van een heerlijke vakantie of van het mooie weer in Nederland. Maar ineens bedacht ik me, wat ik eigenlijk precies een jaar geleden aan het doen was. Daarom leek het me leuk om er een artikel over te schrijven.

Precies een jaar geleden zat ik volledig in een positieve roes en zag ik de toekomst helemaal rooskleurig en perfect voor me. Ik was namelijk net afgestuurd aan de Fotovakschool, met op wiskunde na, alleen maar hoge cijfers en beoordelingen, ik had net mijn eigen fotostudio, die ik na de zomervakantie zou openen en ging de gehele zomer met mijn beste vriendin bij een vakantiepark werken, mijn vriend zou ik helaas wat minder zien, maar dat waren we gewend.

Hoewel het eruit zag een heerlijke zomer te gaan worden en ik veel nieuwe mensen zou gaan ontmoeten en tegelijk kosteloos de gehele zomer zou wonen en alleen maar geld zou verdienen, eindige die droom binnen een week. Mijn beste vriendin haar oma was ongeveer een week voordat we fulltime naar het vakantiepark zouden gaan overleden en logisch als het was, was haar humeur dus niet helemaal top. Daar boven op, kwamen we echt in een bouwval te wonen en hadden we verschrikkelijke huisgenoten. De vakantiekrachten huisjes waren zo smerig dat we er niet eens wilden douchen, zo vies was alles. Dus we besloten na een week te vertrekken. Doei kosteloze zomer, doei inkomen. Zo snel een nieuwe vakantiebaan vinden zat er waarschijnlijk niet in en omdat mijn vriend dankzij zijn nieuwe baan geen vakantie kreeg, besloot ik alleen te gaan vliegen naar Hongarije, daar waren mijn ouders op vakantie.

Alleen vliegen, vol zenuwen, ik hou namelijk helemaal niet van vliegen, dan nu nog te bedenken na de vliegramp, dat het maar goed was dat ik vorig jaar ging, anders was ik nooit alleen in het vliegtuig gestapt! Veilig aangekomen in Hongarije, ben ik tien dagen bij mijn ouders geweest en daarna besloot ik uit mijn comfort zone te gaan en bleef ik bij kennissen, namelijk nog zo'n drie weken langer in Hongarije.

Uiteindelijk werd mijn hele zomervakantie totaal anders dan gepland, ontmoette ik veel meer nieuwe mensen dan ik verwacht had, wel op een andere plek, woonde ik alsnog kosteloos, weliswaar niet eens in Nederland, maar in het heerlijke, warme buitenland. Uiteindelijk was ik veel gelukkiger af dan wanneer alles volgens plan was gelopen. Op het inkomen na dan, haha. Maar na de zomer opende ik dan ook echt mijn fotostudio, werd ik erkend leerbedrijf, kreeg ik stagiaires en had ik op een veel leukere manier mijn eigen inkomen en leefde ik dus alsnog in mijn volledig rooskleurige, positieve roes.

En wat deed jij in de zomer van 2013?!


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top