Photo Diary of July 2014

Het is weer tijd voor een photo diary. Dit zal ik per maand gaan doen en alleen met de leuke, bijzondere of opvallende momenten uit de afgelopen maand. Dit zal per maand ontzettend gaan verschillen en dat maakt het zo leuk! Zo was de afgelopen maand, de maand waarin ik fulltime werkte bij de Ikea, ik nieuwe vrienden maakte, met de nieuwe vrienden naar een festival ging, de hele maand vrij rustig was qua planning en het aftellen is naar de vakantie!


Enjoy! X
Juli 2014,  Counting down!
We zijn de hele maand aan het aftellen, want we gaan in september op vakantie, bijna bijna!5 juli,  Working, working.
Waar een ander heel af en toe bij Ikea komt en soms wat vaker i.v.m. een verhuizing. Kom ik nu bijna dagelijks in de Ikea dankzij mijn werk. En ik vind het helemaal geweldig. Het werk bevalt nog steeds hartstikke goed, ik heb leuke collega's en hoop op een contract verlenging! Hieronder een snelle post van mijn Ikea bloesje en naamkaartje, want officieel weet ik niet of dit mag haha!
10 juli,  It's a beautiful day.
Vandaag was het een heerlijke dag en samen met mijn vriend heb ik dan ook heerlijk genoten van het mooie weer. Eindelijk was het tijd voor het dragen van rokjes. En na jaren van wachten heb ik vandaag dan eindelijk voor het eerst dit rokje gedragen!16 juli,  Still a photographer
Naast mijn werk bij Ikea ben ik natuurlijk ook nog steeds fotografe. Ook al heb ik er nu even bewust voor gekozen om dit op een lager pitje te zetten voor de zomervakantie. Photoshop werk ligt er nog genoeg. Dus op vrije momenten probeer ik hier zoveel mogelijk tijd in te steken. Hierbij even een preview + een resultaat.


21 juli,  Haarmodel voor een dag.
Via via had ik contact met een visagiste die gestudeerd heeft aan de B Academy en nu verder wil studeren als kapster en daarvoor haarmodellen nodig had. Voor de eerste paar keer zocht ze een uitgroei haarmodel. Normaal zou ik niet model zitten voor beginnende kapsters, maar omdat dit begeleid werd van B Academy en volgens mij is er geen beter opleiding instituut dan B Academy, qua mode en trends, ging ik dit keer de uitdaging wel aan. 
Resultaat: een gratis bijgewerkte uitgroei die exact dezelfde kleur was als mijn eigen. 27 juli, Festivallen met nieuwe vrienden.
Via de Ikea heb ik vriendinnetje Anouk leren kennen. Samen met haar en collega Rick (die toch niet mee ging) en een paar andere vrienden, gingen we naar een klein festival in Castricum. Gezellig festivallen na een dag werken.


31 juli, Modeshow voorbereiden & BBQ'en met de schoonfamilie.
Deze dag gingen mijn vriend en ik richting Friesland.
Voor het bedrijf waar mijn moeder werkt ga ik in november een mini modeshow organiseren voor het goeie doel, omdat hier veel voorbereiding aan vooraf gaat, ben ik af en toe in Friesland te vinden. Na een dagje bezig zijn met de voorbereidingen, gingen mijn vriend en ik heerlijk bbq'en bij zijn ouders.
Ook scoorde we deze dag nog een geweldig mooie eettafel!CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top