New in: It bag from Loavies

Mijn allereerste fashion aankoop via het internet deed ik gister. Je zult het bijna niet geloven maar ik hou dus helemaal niet van online shoppen. Ik wil kunnen zien, voelen en passen wat ik koop. Daarom koop ik dus nooit iets op het internet. Met kleding is het altijd wisselend tussen maat 32/34 en in sommige gevallen 36. En met schoenen net zo, daar moet ik altijd zoeken tussen maat 37, 38 en zelfs 39. Ik heb zelfs een paar schoenen met per schoen een andere maat, dus stel je voor dat je dat allemaal via het internet moet regelen. Dat is niet aan mij besteed. Maar ondanks dat, had ik besloten dat ik toch iets online wou kopen.

Omdat ik nog steeds een ruim bedrag op mijn Fashioncheque had staan, besloot ik uit te zoeken welke webshops allemaal aangesloten waren. Ik ontdekte dat er hele leuke webshops zijn aangesloten en ging dan ook op zoek naar iets leuks voor mijn allerleerste fashion aankoop online.

Uiteindelijk kwam ik bij Loavies terecht en zij hadden een hele leuke look a like tas van Phillip Lim.
Dat ging mijn allereerste fashion aankoop worden! Ik heb uiteindelijk gekozen voor de blauwe variant, heerlijk speels voor de zomer. Ik ben benieuwd wat je ervan vind!

Wat is jou allereerste fashion aankoop online geweest?!
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top