My first weeks of Ikea.

Zoals ik een tijdje geleden vertelde, werk ik deze zomer bij Ikea. Omdat nu de eerste weken voorbij zijn, leek het mij leuk om jullie een update te geven over hoe werken bij Ikea is.

Op dit moment zit ik in mijn tweede maand en ben ik ontzettend blij met mijn baan.
Het werk is leuk, de mensen zijn gezellig en vooral heel belangrijk, het is binnen Ikea ook ├ęcht heel gezellig, iedereen groet elkaar en is bereid een praatje te maken. Voordat ik bij Ikea begon had ik gehoord dat er weleens gesproken werd over een familiair gevoel onderling, maar dit is ook echt zo, althans zo ervaar ik het. Je voelt je als nieuweling meteen welkom in de groep en iedereen is bereid je te helpen waar nodig.

Ik heb op dit moment ongeveer tachtig collega's en dan heb ik het alleen over de afdeling waar ik werk. Tachtig. Ja, je leest het goed. Bij dit Ikea filiaal werken in totaal ongeveer vierhonderd mensen, dus iedereen is dan ook erg blij dat we naamkaartjes dragen. Leer iedereen maar eens kennen in twee maanden tijd... Elke dag blijf je nieuwe gezichten zien. Maar dat maakt het ook erg leuk!

De afdeling waar ik werk is Customer Relations, de afdeling waar je met klanten werkt, denk hierbij aan de kassa, klantenservice en Smaland. Als tijdelijke medewerker werk je niet op al die afdelingen, maar een aantal. Voor mij is dit op dit moment alleen op de kassa.

De komende weken ga ik weer vol plezier naar het werk en komt er sowieso nog een update over de Ikea Papershop! En misschien ook nog wel een update over het werken bij Ikea!

Enjoy your day! X
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top