Summertime, the Bucketlist!

Vele van jullie zullen vast al heerlijk genieten van de zomervakantie en sommige zullen al op vakantie zijn of zelfs al zijn geweest! Voor mij duurt het nog wel even voordat ik vakantie heb, namelijk nog twee maanden! Onze vakantie stond namelijk vorig jaar november al geboekt, een periode van lang wachten is dan dus ook eindelijk bijna voorbij! Tijd dus om eens te gaan bedenken wat ik deze zomer allemaal wil gaan doen in Portugal. 

Deze zomer wordt voor mij sowieso al heel anders dan de voorgaande. Ik ga namelijk in tegenstelling tot bijna elk ander jaar, dit jaar niet naar Hongarije, maar naar Portugal! Voor mij is dit een nieuw land en ik kijk hier dan ook erg naar uit. Ik wil graag nieuwe landen ontdekken en voor het eerst eens een blauwe zee in het echt zien! Klinkt voor vele misschien als stom en niet bijzonder, maar dat heb ik dus nog nooit in het echt gezien haha!

Dit jaar dus Portugal, met de schoonfamilie en vriendlief, een totaal nieuwe ervaring, want ik ben nog nooit op vakantie geweest met de schoonfamilie. Dit jaar staat dus in het teken van nieuwe ervaringen. En dat is dus precies wat ik voor deze zomer in gedachten heb, nieuwe ervaringen op doen.

Omdat ik dit jaar dus nieuwe ervaringen op wil doen heb ik voor mijzelf een soort mini bucketlist gemaakt voor de komende zomer. Misschien staat er wel iets tussen wat je zelf ook nog wil gaan doen.

Portugal ontdekken
♥ Een blauwe zee zien en erin zwemmen
♥ Zonsondergang zien op het strand in Portugal
♥ Een strandwandeling maken met mijn lieve vriend
♥ Bruin worden
♥ Cocktails drinken
♥ Outfit foto's maken voor de blog
♥ Foto's maken van de vakantie voor een plog
♥ Filmen met de GoPro voor een eventuele vlog
♥ 2 boeken lezen
♥ Meer met Instagram doen deze zomer, bij voorkeur minimaal 1 foto per dag posten
♥ BBQ'en BBQ'en & BBQ'en
♥ Jetski'en
♥ Uitgaan in een Portugese club
♥ Volledig tot rust komen om vervolgens terug in Nederland weer hard aan het werk te kunnen!

En wat ga jij deze zomer doen?! Wat staat er op jou bucketlist voor de zomer van 2014?!


Foto's via Pinterest 

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Oh wat super leuk dat je naar Portugal gaat! Heel erg veel plezier en succes met je bucketlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vergeet je niet te bbq'en? ;) Er bestaan weinig dingen op de wereld, volgens mij dan, zo mooi als een blauwe zee!! Veel plezier in Portugal!

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top