Shop log: Primark, Coolcat & Hema

Het was een regenachtige dag, echt zo'n typische Hollandse dag waarbij je een herfst gevoel krijgt. Maar mijn vriend en ik waren beide een dagje vrij en wilde eigenlijk er wel even uit, dus besloten we te gaan winkelen, tenslotte had ik nog een aantal cadeaukaarten liggen, dus reden genoeg om te gaan shoppen.

We besloten om naar Zaandam te gaan, daar heb je niet superveel winkels, maar wel de Primark en bij deze Primark hebben ze vrijwel altijd de kleine maatjes nog, superfijn! Het is vaak ook rustiger dan bij een andere Primark, wat toch fijner winkelt.

We hebben ons dan ook prima vermaakt en zijn op ons gemak de complete winkel gaan bekijken. Na de Primark gingen we naar de Coolcat, een winkel waar ik eigenlijk niet echt kom, maar ik had gezien dat ze daar nog van die nep leren broeken hadden voor een leuke prijs en omdat mijn Fashioncheque daar geldig was, besloten we even te gaan kijken. Echter bleken deze broeken niet lekker te zitten, dus dit werd hem niet, maar scoorde ik wel twee korte broeken van nep leer haha!

Na de Coolcat gingen we nog even door naar de Hema, waar ik een beauty cadeaubon voor had, hiervan kocht ik twee lipsticks en een wenkbrauw gel. Binnenkort zal ik een review schrijven over de lipsticks.

Hieronder heb ik foto's geplaatst van de gekochte items.
Enjoy! X
Dit leuke tasje kocht ik voor € 10,- bij de Primark. Op de foto lijkt het een gewone handtas, maar in werkelijkheid is hij heel klein.
Slippers! Handig voor op vakantie dus dit jaar in Portugal. Ik kocht ze voor €1,50 bij de Primark.
Deze croptop kreeg ik van mijn vriend, hij wil dolgraag een Franse Bulldog, omdat dit in ons huis niet mag, kopen we graag items ervan haha. De croptop kostte € 6,-.
Haar elastiekjes, superhandig en het kost vrijwel niets, maar €1,50. Ze komen van de meisjes afdeling want op de vrouwen afdeling hadden ze alleen pastel of bruin en ik draag bijna altijd zwart - witte kleding dus deze passen daar perfect bij.
De nep leren broekjes die ik kocht bij de Coolcat, voor €15,- per stuk.
Deze lipsticks kocht ik bij de Hema. Ze kostte €2,50 per stuk, echt super goedkoop, daarom ben ik benieuwd naar de kwaliteit. Hier komt binnenkort een review over!
De wenkbrauw gel, echt een geweldig product van de Hema. Hij kost € 3,75 dus hij is lekker goedkoop, maar een musthave vind ik.
Hij zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven zitten.


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top