Product Review: Cinderella Bioactive

Een tijdje geleden kreeg ik een email van de website hoofdkussens.nl met de vraag of ik hun website een review wilde geven, dit leek mij natuurlijk leuk, maar een product reviewen leek mij nog leuker!
En dat was mogelijk! Ik mocht voor een bepaalde prijs een kussen uitkiezen en deze uitgebreid uitproberen. Een heerlijk excuus als mijn vriend vroeg of ik al uit bed kwam, 'nee sorry, ik ben aan het werk.' Want natuurlijk kun je niet eerder een review schrijven voordat je het product heerlijk uitgebreid hebt uitgeprobeerd.

Bij het schrijven van een review vind ik het zeer belangrijk om eerlijk mijn mening te geven, dus bij deze! Enjoy! X

Na uitgebreid zoeken op de website koos ik voor het Cinderella Bioactieve kussen. Met dit kussen werd beloofd dat je 's nachts zonder irritatie's zou slapen, wanneer je niet goed tegen bacteriën, stofmijt of schimmels zou kunnen. Dit zou ideaal zijn omdat ik zelf vrijwel elke ochtend wakker wordt en dan meteen moet niezen, verschrikkelijk irritant en hier zou ik graag vanaf willen. Dus vol goede moed geloofde ik erin dat dit kussen mij hiermee zou helpen.


Het kussen was vrij groot en voelde zacht aan. Niet te zacht dat je er helemaal in weg zakt, maar wel zacht dat je er lekker op kan liggen en niet zoals op een hard kussen, die absoluut niet mee gaat met de vorm van je hoofd. De eerste ochtend werd ik dan ook inderdaad wakker zonder te niezen! En de tweede ochtend ook. Eigenlijk alle ochtenden... Om uit te testen of dit werkelijk door het kussen zou komen, heb ik na vier nachten, geslapen op een ander kussen. En ja hoor, ik werd weer niesend wakker... Het kussen doet dus was het beloofd, althans in mijn geval.


Het kussen is gevuld met Trevira, dit voelt heerlijk zacht en glad aan. De vulling is van Polyester, het vormt mee met de vorm van je hoofd. Zelf was ik nog helemaal niet bekend met Trevira, dus dit maakte het extra leuk om dit eens uit te proberen.


Op één van de labels staat alle informatie over de functie van het kussen, heel erg handig!


Hier zie je de Trevira, zoals je ziet is het niet heel makkelijk te beschrijven. Het zijn i.i.g. hele fijne vezels, maar ze haken wel goed aan elkaar. Het slaapt dus heel prettig en doet wat het moet doen!


Ook belangrijk, de informatie over het kussen, je kan het kussen heel gemakkelijk wassen, namelijk gewoon 40 graden, maar volgens de website mag het ook op 60 graden. Zelfs heb ik het uit voorzorg alleen nog maar gewassen op 40 graden, je weet maar nooit. Ook na het wassen bleef het kussen zijn werking houden. Dit verwachtte ik eigenlijk niet. Ook mag het kussen in de droger, dit heb ik zelf niet uitgeprobeerd, want deze heb ik niet haha!


Conclusie:
Het is een fijn kussen en het doet wat het belooft. Wel vind ik het kussen voor om elke nacht op te slapen, net wat te zacht, ik geef zelf dan toch de voorkeur aan een iets steviger kussen, waarin je iets minder ver weg zakt, maar voor iemand die echt van een goed zacht kussen houdt, die niet te zacht is, dan raad ik het Cinderella kussen absoluut aan!

Je kunt het kussen kopen op de website en het is nu in de aanbieding voor €29,95.Dit is een gesponsorde post.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top