Photo Diary of June 2014

Vanaf vandaag zal ik elke maand een foto diary online gaan zetten. Dit zal ik per maand gaan doen en alleen met de leuke, bijzondere of opvallende momenten uit de afgelopen maand. Dit zal per maand ontzettend gaan verschillen en dat maakt het zo leuk! Zo was de afgelopen maand, de maand waarin ik jarig was, ik eindelijk een nieuwe baan kreeg, ook meteen de eerste werkdagen had, het WK super spannend was voor Nederland en zo waren er nog een aantal leuke en helaas ook zeker minder leuke momenten de afgelopen maand.

Enjoy! X


5 juni, de fashionshow Synergy.
We waren met onze blog uitgenodigd om een verslag te maken en backstage/de show te fotograferen.
We deden dit met het complete team. Hierover plaatsen we al eerder twee artikelen, deze en deze.


11 en 12 juni, de eindopdrachten van mijn stagiaires.
Naast mijn blog heb ik mijn eigen bedrijf EvaH Fotografie, mijn bedrijf is een erkend leerbedrijf wat inhoudt dat ik stagiaires mag begeleiden. In juni had ik twee stagiaires die hun stage beide moesten afsluiten met een grote zelfstandige eindopdracht. Hieronder zie je hun moodboards voor de opdrachten.14 juni, het Dutch Model Event.
Samen met de twee stagiaires waren we uitgenodigd op het Dutch Model Event. Voor de stagiaires een totaal nieuwe ervaring.


15, 16 en 17 juni, 3 dagen verjaardag vieren!
Op 16 juni werd ik 22, dit heb ik dit jaar 3 dagen gevierd. De reden dat ik het dit jaar uitgebreider vierde dan vorig jaar, lees je hier. De cadeau's die ik kreeg vind je hier.


18 juni, vrij werk fotoshoot met Marielle.
De allerlaatste vrij werk shoot in de studio. Ik heb een jaar lang een eigen fotostudio gehad in Leeuwarden. Maar omdat beauty en mode fotografie in Friesland niet aanslaat, werkelijk iedereen zit in de Randstad, heb ik besloten te stoppen met de fotostudio en volledig te gaan samenwonen met mijn vriend in Beverwijk, dus ook richting de Randstad. Wie weet komt er in de toekomst weer een fotostudio, maar voor nu doe ik het even rustig aan. De fotoshoot met Marielle bestond uit een wat ruwere variant dan normaal. We hadden gekozen om te gaan werken met olie. Hierbij één van de resultaten.

20 juni, de allerlaatste fotoshoot in de studio.
Deze dag was de allerlaatste fotoshoot in de studio. Dit was een gesponsorde fotoshoot voor de 5 finalisten van Queen of the North, een miss verkiezing uit het Noorden. Hierbij een aantal resultaten. Ze zijn helaas wel geblurd omdat ze nog niet gepubliceerd zijn.


21 juni, een familie shoot op locatie.
De fotostudio mag er dan wel niet langer zijn, fotograferen blijf ik zeker. Deze dag had ik namelijk een grote familie shoot, namelijk een familie bestaande uit 31 personen. Hierbij een aantal resultaten. Helaas ook geblurd ivm afleveren aan de klant.

22 en 23 juni, de studio leeghalen.
Een minder leuk moment. Maar wel belangrijk moment. Deze dag hebben we de studio volledig leeggehaald en ook meteen de sleutel ingeleverd. EvaH Fotografie en Could It Be Fashion gaan dus vanaf nu beide verder in Beverwijk.


24 juni, de allerlaatste stagedag, de stagebeoordeling.
Een belangrijke dag voor de stagiaires, ze kregen vandaag hun stagebeoordeling.
Beide meiden hebben met een goed de stages afgesloten en ook beide meiden komen weer terug. De één om de volgende stageperiode te lopen en de ander om begeleid te worden in de examen periode. Best bijzonder omdat te mogen doen, de meeste mensen van mijn leeftijd zijn nog druk met studeren, ik ben al bezig met het helpen en beslissen of andere studenten mogen afstuderen. Ik zeg studenten, want de allereerste stagiaire gaat ook terug komen voor haar examen periode begeleiding. Alle drie de meiden komen dus ook weer in het team van Could It Be Fashion.


26 juni, mam jarig en introductie Ikea!
Vandaag is mijn moeder jarig en helaas kan ik niet bij haar zijn i.v.m. mijn introductie bij Ikea, de nieuwe job. Maar ik heb mijn moeder natuurlijk een fijne verjaardag gewenst en een bloemetje laten bezorgen. In de avond had ik de introductie van Ikea. Mijn nieuwe job voor i.i.g. de zomer en wie weet nog langer. Je zult dus nog veel meer over Ikea gaan lezen en tegenkomen op de blog.

28 juni, first day of Ikea.
Big day. De eerste werkdag bij Ikea. Zenuwachtig en vol goeie moed. In mijn geel met blauwe outfit, absoluut niet fashion, maar goed, we hebben een baan, kreeg ik aan het einde van de dag al het compliment een natuurtalent te zijn, fijn fijn. Een geslaagde eerste werkdag dus.

29 juni, Nederland oooh Nederland.
Nederland - Chili. Spannend tot in de laatste minuten. L e t t e r l  i j k. Maar we hebben gewonnen. Tito en ik waren absoluut voor Nederland. We gaan toch gewoon 1e worden dit jaar?!

Dit was de diary voor juni. Helaas niet superveel blogger dagen of activiteiten, maar de maand was al druk genoeg! 

CONVERSATION

2 reacties:

Back
to top