Ikea News! Papershop!

Gisteren kwam ik een leuk nieuwtje tegen! Namelijk dat Ikea met een nieuw concept gaat komen, de Papershop! Stiekem had ik wel al in de Ikea er iets van zien liggen, maar het was me nog niet helemaal duidelijk wat dit precies zou gaan voorstellen. Maar nu is het me helemaal duidelijk en de reden dat ik dit op de blog plaats, is omdat ik ga werken bij de Ikea de komende maanden. Ik was er eerst niet zo trots op, fulltime aan het werk als fotografe, parttime als blogger en dan ineens random de Ikea ernaast... Totaal iets anders en hoewel ik hier eerst niet voor stond te springen, de eerste reden was toch het financiĆ«le plaatje,  ben ik er nu eigenlijk heel blij mee!

Tijdens de sollicitatie avond kreeg ik al allerlei informatie over Ikea die me alleen maar overtuigde dat Ikea een leuke plek zou zijn om te werken, maar dingen zoals de Papershop geven nog net die extra overtuiging! Vanavond heb ik dan ook mijn eerste werkavond en ik ben erg nieuwsgierig naar wat me te wachten staat. Ook ben ik super nieuwsgierig naar de Ikea Papershop, waar ik helaas nog even op moet wachten, de Papershop zijn vindbaar vanaf 1 augustus in elk Ikea filiaal. Maar zodra ik er meer over weet,  hou ik jullie up to date!

Voor nu heb ik een aantal producten op een rij gezet die je binnenkort in de Papershop kunt verwachten, I love it! And you?Bovenstaande producten zijn maar een klein deel van de complete collectie.

(Foto's via Ikea)

CONVERSATION

1 reacties:

 1. oh super handig! Volgens mij gaat het heel leuk worden die Papershop.
  Kun je mooi wat inkopen doen, want ik vergeet altijd in de stad zoiets mee te nemen! En aangezien we toch regelmatig bij de Ikea een kijkje gaan nemen haha

  Leuk dat je bij de Ikea gaat werken! Zal vast goed komen, weer een nieuwe uitdaging erbij hoewel je misschien iets anders in gedachten had.

  liefs,
  www.linlicious-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Back
to top