Birthday Gifts

Afgelopen maandag was mijn 22e verjaardag en die heb ik dit jaar uitgebreid gevierd.
Namelijk zo'n 4 dagen lang! En bij een verjaardag horen natuurlijk cadeau's!
Een aantal van deze cadeau's wil ik graag met jullie delen, het zijn wel allemaal echte vrouwen cadeau's, maar wie weet doe je nog inspiratie op voor je eigen verjaardag!


New Shoes! Hoe voorspelbaar dan ook, als schoenen liefhebber kon het niet missen dat er nieuwe schoenen zouden komen met mijn verjaardag. Zoals ik hier al vertelde ging ik op mijn verjaardag shoppen en tijdens het shoppen mocht ik een paar schoenen uitkiezen van mijn lieve vriend. Dit keer heb ik gekozen voor zwart witte gestreepte, voor mijn doen, vrij lage hakken, maar die wel heerlijk lopen en omdat ze wat lager zijn kun je er ook langer op lopen, een groot voordeel!Naast de high heels, wou ik al heel graag Vans schoenen, maar omdat ik nu look a likes zag staan bij de Primark, voor echt een koopje, namelijk maar €8,- kon ik het niet laten om deze ook mee te nemen. Dus toch nog 2 paar schoenen voor mijn verjaardag, whoops!


De zondag voor mijn verjaardag kwamen onverwachts mijn ouders langs. Met het leuke nieuws dat ik voor mijn verjaardag een nieuwe tas mocht uitzoeken! Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik koos voor een mooie zwarte Michael Kors!


De dag na mijn verjaardag kwamen de ouders en zus van mijn vriend langs voor mijn verjaardag en ook die dag was het tijd voor cadeau's! Één van de cadeau's was het Beauty boek van Lauren Conrad. Het Style boek had ik al gekregen voor kerst en na het lezen daarvan wil ik ook heel graag het beauty boek! Ik ben echt fan van Lauren haar boeken.


Op de dag van mijn verjaardag kwam s'avonds laat mijn beste vriendin langs en die bracht o.a. de Cosmopolitan mee. De Vogue + t-shirt kreeg ik van mijn vriend.


Omdat ik zo van shoppen hou en er nooit genoeg van kan krijgen, kreeg ik van mijn vriend zijn zus en ouders een Fashioncheque cadeaubon en een Primark cadeaubon!

Ook kreeg ik nog heerlijke verwennerij voor de douche en een deo.


Nog meer verwennerij voor het douchen!
En een heerlijke body lotion, ik ben echt gek op body lotions en body butters!

En als allerlaatste wil ik jullie nog een aantal sieraden laten zien die ik cadeau kreeg. Vooral de ringen vind ik helemaal geweldig! Eigenlijk wou ik altijd alleen maar zilver dragen en dat doe ik nog steeds veel, maar langzaam voeg ik daar ook wat goud aan toe. Zeker in de zomer vind ik gouden sieraden erg mooi, vooral bij een bruine huid!


Dit waren een aantal van de verjaardag cadeau's, hopelijk vonden jullie het leuk om een aantal cadeau's te zien en wie weet heb je nog inspiratie op gedaan voor je eigen wishlist!

(Foto's door Could It Be Fashion)


CONVERSATION

4 reacties:

Back
to top