Shoe Collection #1

Een nieuwe rubriek!

Af en toe zal ik één paar schoenen uit mijn collectie aan jullie laten zien. Gewoon omdat ik het leuk vind om jullie te laten zien welke schoenen ik allemaal heb en welk verhaal erbij hoort. Het is toch altijd leuk om in elkaars kleding of schoenen kast te kijken. Toch?!

Lees snel verder voor het verhaal achter deze schoenen!
Voor vandaag heb ik gekozen voor een paar hakken die ik al heel lang heb. Ook meteen mijn enigste hakken met een bruine hak, wat normaal niet zo mijn ding is, maar deze moest en zou ik hebben!

De reden dat ik deze schoenen perce wou, was omdat ik op dat moment voor de Miss Friesland verkiezing werkte als fotografe. En als fotografe erger ik me er altijd aan hoe andere fotografen erbij lopen tijdens een event of andere fotoklus. Altijd simpel gekleed, omdat ze denken dat ze toch niet in beeld komen, maar je bent wel aanwezig, dus vind ik dat je er altijd netjes en verzorgd moet uitzien. Zeker op een event die op mode of beauty gericht is. Je zult mij dan ook altijd netjes en bij voorkeur in het zwart gekleed zien als ik aan het werk ben. Maar om terug te keren naar de schoenen en de kleding die ik op dat moment droeg, die dan heel toevallig deze keer niet zwart waren, (wel netjes!)het was veel te mooi weer voor zwarte kleding!

Op een vrije dag was ik even bij de Sascha langs geweest en had ik de schoenen zien staan. Omdat ik besloten had dat mijn outfit een nette, maar zomerse outfit zou zijn, koos ik die dag voor een bruine, lichte outfit. En daar paste deze hakken perfect bij. Dus last minute, een uur voor de finale, snelde ik me naar de Sascha, die gelukkig vlakbij de finale locatie zat en werkte ik op deze hakken tijdens het fotograferen van de Miss verkiezing.

De schoenen heb ik toen gekocht voor €50,-.
Maar zijn inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar!


                          

De gouden kettinkjes die eraan hangen vind ik nog steeds geweldig, ik vind ze echt een toevoeging voor de schoenen. Het geeft zo'n zomers gevoel, maar ze zijn niet super handig, ze maken geluid bij elke stap. Maar ze zijn fasionable en dat is belangrijk!


Eigenlijk horen er ook nog bruine bandjes bij die je om je enkel draagt, maar dat vond ik te veel, dus die heb ik eraf gehaald.


(Foto's door Team Could It Be Fashion)

CONVERSATION

2 reacties:

Back
to top