Shoe Closet Inspiration

Omdat we besloten hebben onze blog veel meer te richten op ons favoriete onderwerp schoenen, leek het ons gepast om deze week de inspiratie vol te gooien met jaloers makende schoenen kasten!

Wij zelf zijn echte schoenen liefhebbers, zo heb ik (Eva) zelf, zo'n 70 paar schoenen, waarvan 90% ongeveer hakken is. Dat komt dus neer op heel weinig platte schoenen.. Ondanks de vele schoenen loop ik vrijwel altijd op dezelfde schoenen en koop ik met regelmaat schoenen die gewoon als nieuw de kast in gaan en daar gerust een jaar blijven staan. Het gaat dan ook meer om de 'heb', dan het dragen van alle schoenen. Ik kan er dan ook al van genieten om ze alleen in de kast te zien staan. Ook heb ik de vervelde tic, dat als ik mooie schoenen zie, ik ze moet hebben. Vanaf het moment dat ik ze zie tot kopen, vragen die schoenen continue aandacht in mijn gedachten en dus zit er dus niks anders op dan ja, de schoenen kopen! Tja, niet voor niets een shoe addict...

Zelf heb ik helaas niet zo'n geweldig grote schoenen kast, daar is helaas nu nog geen ruimte voor, wie weet in ons volgende huisje, dus voor nu droom ik nog even met jullie mee bij deze schoenenkasten!


(Alle foto's via Pinterest)

CONVERSATION

2 reacties:

Back
to top