Hello Bloggerista #8

Ook vandaag is het weer tijd voor onze Hello Bloggerista column!
Vandaag is het de beurt aan Hilal Orhan, een beauty blogster uit Amsterdam.
Haar blog is Beauty by Hilal Orhan.

Enjoy haar verhaal!
X


Hoi! Wat leuk, mijn eerste artikel voor een andere blog. Ik ben Hilal, 21 jaar en ik kom uit Amsterdam. Mijn naam klinkt niet echt Hollands. Dit komt omdat ik van Turkse komaf ben. Hier geboren en getogen en ook al meer dan een jaar bezig in het beauty wereldje. Ik blog op www.beautybyhilalorhan.nl en naast het bloggen heb ik ook een Youtube kanaal, genaamd Hilal Orhan, waar ik video’s plaats en ben ik visagiste. Natuurlijk heb ik ook nog een studie hiernaast dus een bezige bij kun je mij wel noemen!
Ik ben eigenlijk eerst begonnen met een Youtube kanaal omdat ik heel vaak vragen kreeg over mijn haar, hoe ik die in model zet of hoe ik mijn make-up deed. Ik bekeek zelf altijd filmpjes op Youtube van dames en naar aanleiding van de vragen heb ik besloten om zelf maar ook een kanaal te beginnen met video’s. Een maand later begon ik ook een eigen blog omdat ik merkte dat dit meer diepte had, ik kon hier meer vertellen over een product en zodoende blog ik nu meer dan een jaar.

Mijn blog gaat over beauty(en inner beauty) en mijn blog is geschreven vanuit mijn eigen perspectief. Beauty By Hilal Orhan dus. Heel creatief hé? Mijn blog heeft op dit moment 1.800 unieke bezoekers per maand waar ik ontzettend trots op ben. Ik krijg gewoon een onwijs grote glimlach op mijn gezicht bij de gedachte hieraan.

Mijn doel.. Dat is eigenlijk een goeie vraag. Natuurlijk vind ik het enorm belangrijk om altijd eerlijk te zijn over een product, in elk artikel dus ook als deze gesponsord is. Maar mijn doel is voornamelijk om dames, ook heren, te inspireren. Dat beauty niet alleen make-up of verzorging is maar dat je ook vanuit je hart blij moet zijn met jezelf. Ik wil dit graag tijdig bij meiden overbrengen zodat zij niet onzeker hoeven te zijn, ik heb hier namelijk jarenlang mee geworsteld.

2 keer in de week kan je zeker een video op mijn blog vinden. Deze gaan steeds over verschillende dingen. De ene keer is het een DIY, de andere keer laat ik een make-up look zien of kies ik juist voor een persoonlijke video. Ik probeer daarnaast elke dag een artikel te plaatsen, met mijn studie, werk en persoonlijke leven wilt het niet altijd lukken maar ik doe mijn best! Ik probeer bijna altijd op pers events te zijn, dit wil niet altijd lukken met mijn school rooster dus tot nu toe zijn het er niet bizar veel haha! Als ik naar een pers event ga probeer ik het trouwens ook altijd te filmen, zo krijg ik sterk het gevoel dat ook de lezers erbij zijn! Ik ben trouwens ook aanwezig tijdens de Dutch Youtube Gathering en het lijkt mij hartstikke leuk als ik een paar van jullie kan ontmoeten, spannend!

Mijn blog gaat over beauty. Ik probeer het dan ook alleen hierover te houden. Ik wil niet een blog hebben die over van alles en nog wat gaat. Toch probeer ik de laatste tijd meer over voeding en sport te schrijven omdat dit naar mijn mening toch invloed heeft op je looks, dus beauty. Ook schrijf ik vaak hele persoonlijke verhalen op mijn Facebook pagina, Beauty By Hilal Orhan, ik durf er nog niet een heel artikel aan te wijden maar volgens mij komt hier binnenkort verandering in. De persoonlijke verhalen vind ik toch wel het leukst omdat ik zie dat ik niet alleen ben en dit gevoel ook aan mijn lezers kan geven.

Ik geef dan ook als tip mee: wees jezelf! Het belangrijkste wat ik kan zeggen. Geef vooral niet op en post zo vaak als je kunt. Het heeft mij een jaar geduurd voordat ik mijn draai kon vinden in dit wereldje maar ik heb er iedere dag heel veel plezier aan gehad. Probeer dit dan ook te doen. Natuurlijk is het niet leuk als het heerlijk weer is en jij nog thuis een artikel moet uittypen, dit is dan ook een minder leuke kant van het blogger, maar probeer hier ook de voordelen van in te zien en probeer het niet af te raffelen. Rome is niet gebouwd in 1 dag zeg ik altijd.

Mijn blog gaat dus over beauty en een beetje lifestyle waarbij ik ook video’s maak op Youtube. Je kunt mij vinden als je Beauty By Hilal Orhan intikt op Google. Ook ben ik actief op alle social media, vooral Instagram, en reageer ik altijd als je met een vraag of dergelijke komt. Interactie vind ik enorm belangrijk. Mijn blog wordt voornamelijk bezocht door vrouwen tussen de 18-34 jaar maar iedereen is hartstikke welkom ongeacht je leeftijd of geslacht. Ik weet zeker dat er ook voor jou wat leuks tussen zit.

Voor in de toekomst wil ik graag wat meer publiciteit. Ik wil ook graag wat meer events bezoeken zodat ik alle nieuwtjes tijdig kan doorgeven aan mijn lieve bezoekers. Mijn plannen voor in de toekomst zijn dat ik met dezelfde tempo bezoekers wil opbouwen en ook een band te creëren met hen. Ik wil ook langzaam beginnen aan het schrijven van persoonlijke verhalen op mijn blog.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik een stuk mocht schrijven over mijzelf op jullie blog, jullie hebben een super leuke blog en jullie zijn ook ontzettend aardig. Ga zo door! Ik zou het trouwens ook leuk vinden als we elkaar kunnen volgen via Bloglovin’!

Liefs HilalCONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top