Hello Bloggerista #7

Ook deze week hebben we weer een Hello Bloggerista column voor jullie!
We genieten er nog even van, want het is inmiddels alweer aftellen naar de laatste column.
De laatste drie blogsters zijn aan de beurt en dan wordt het tijd voor iets nieuws!
Wat dat zal zijn laten we jullie binnenkort weten, maar voor nu genieten we nog even van het verhaal van Lindy, zij is de eigenaresse van de blog Longingfordreams.

Wij vinden haar blog echt enorm gaaf! En wij hopen jullie ook.
Enjoy! X


Hi!
 
Allereerst | Super leuk dat ik een stukje mag schrijven over mijn blog!

Ik ben Lindy en ik ben 20 jaar. Ik woon sinds kort in het heerlijke Amsterdam en ben voorlopig niet van plan hier ooit nog weg te gaan! Elke dag word ik hier opnieuw geïnspireerd.

Longingfor dreams is de naam van mijn blog. Hij is nog maar een paar maandjes oud en ik ben ook al heel trots op het luttele aantal unieke bezoekers dat ik heb.
Over de naam van mijn blog hoefde ik niet lang na te denken. Hij is ontstaan vanuit mijn eigen constante verlangen naar nieuwe dromen. Door interessant of spannend beeld kan ik enorm geïnspireerd worden wat aanzet tot het ontstaan van dromen. Dromen om zelf mooi beeld te creëren of om iets met dat bestaande beeld te doen. Door dit laatste is mijn blog ontstaan. Ik wil iedereen kennis laten maken met nieuw beeld of mijn eigen fotografie. Door mijn opleiding Fashion and Branding op AMFI wordt deze hang naar nieuwe beelden nog meer versterkt omdat we hier continue mee bezig zijn. Ook ben ik zelf erg visueel ingesteld en kan ik mijn gevoel goed uiten op deze manier.

Ik probeer om de dag iets nieuws op mijn blog te posten. Als ik veel toffe dingen tegenkom op één dag plaats ik soms meerdere berichtjes per dag. Als ik druk ben met school of andere dingen post ik soms een paar dagen niet. Dit wisselt dus heel erg!

Naast beeld vind ik het ook leuk om interessante modemerken, mooie interieurs, nieuwe producten, gedichten, filmpjes of inspirerende quotes te delen. Dingen die mij stuk voor stuk inspireren en aan het denken zetten.

Omdat mijn blog nog niet zo lang bestaat heb ik zoals ik eerder al zei nog niet heel veel bezoekers. Wel ben ik op trots op elke unieke bezoeker die ik heb omdat zij toch even de tijd hebben genomen om op mijn website te kijken wat eigenlijk heel speciaal is! Mijn droom is om steeds meer te groeien en het bezoekersaantal te zien stijgen zodat ik weet dat ik elke keer meer mensen inspireer.

Ook wil ik even zeggen dat ik jullie blog erg leuk en professioneel vind!

Wat ik verder aan iedereen mee wil geven | Blijf dromen en geniet van alle kleine dingen om je heen


Liefs Lindy

Dit is Lindy haar inspiratiemuur op haar kamer!CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top