Hello Bloggerista #5

Deze week is het alweer tijd voor de vijfde blogster, dit keer is het de beurt aan Marianne van de blog Mollymini. Marianne schrijft op haar blog over haar leven, o.a. als plussize model! En maakt ook outfits posts voor meiden met haar maat, de inbetweenie maat, echt heel gaaf! Lees snel verder wat zij te vertellen heeft.
Hello gorgeous!

Ik ben Marianne, ik ben 25 en ik blog al een tiental maanden als Mollymimi (sta er zelf van te kijken. Voelt als gisteren!)

Ik wou al jaren een eigen blog, maar durfde nooit de stap te zetten. Nu ik eindelijk de knoop heb doorgehakt, vind ik het zo jammer dat ik niet eerder begonnen ben, want het is zo leuk! M’n verwachtingen waren behoorlijk laag; als een paar mensen m’n blog zouden volgen, zo redeneerde ik, dan zou ik al heel tevreden zijn. Inmiddels zijn we dus 10 maanden verder en heb ik zo’n 3500 bezoekers per maand, van over de hele wereld, en daar ben ik ontzettend blij mee! Totaal niet wat ik verwacht had.

Dat is gelijk ook het nadeel, voor mij, aan bloggen: ik voel soms best wel druk om te presteren. Zo is m’n blog grafisch gezien nog steeds superbasic (ik ben ook een totale computernoob) en is het elke keer weer zwoegen om regelmatig outfits en leuke stukjes te delen… maar dan bedenk ik me dat iedereen ergens heeft moeten beginnen, en dat ik er stap voor stap ook wel kom.

Ik ben zelf inbetweenie (een supercute woord om te zeggen dat ik niet slank ben, maar ook niet heel erg vol met m’n maat 46) en dat komt ook wel duidelijk naar voren in m’n blog: zo praat ik over het modellenwerk dat ik doe als plussize model, deel ik outfitposts om aan te tonen dat je ook in een grotere maat stylish kan zijn en schrijf ik over dingen als bodylove en diversiteit in de modewereld. Maar ik richt me wel echt op vrouwen (en mannen, haha) in alle vormen en maten: inspiration has no size!

Dat is de boodschap die ik wil uitdragen: be awesome! Het leven is echt te kort voor witte leggings en bikinistress, dus hou van jezelf en durf je awesomeness te tonen. 

In de toekomst wil ik eigenlijk gewoon dat m’n blog blijft groeien en dat ik kan blijven groeien als bloggerista. Dit is alleszins al een leuke mijlpaal: de eerste keer dat ik over m’n blog mag praten op een andere site! High five voor coulditbefashion!

See you on the blog
Marianne

www.mollymimi.blogspot.nl

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top