The start of something new: My first bloggers event!


Afgelopen woensdag, 23 april 2014, was het zover, mijn allereerste bloggers event, mijn allereerste fashion bloggers event, Personal style & accessory trend class and designer shopping with Yara.


Voor een beginnende blogster, dat kun je gerust zeggen met pas twee maanden bloggen. Ging ik vanuit Friesland, ja ik werk o.a. in Leeuwarden, al een dag eerder richting Beverwijk, naar het huisje van mijn vriend en mij, om ze de volgende dag een kortere reistijd te hebben naar Roermond. 
Lees: Beverwijk - Roermond, 2.40 uur

In de vroege ochtend vertrok ik met de trein en dankzij onze column Hello Bloggerista, had ik Terry haar naam herkend uit de mail lijst en hadden we afgesproken samen te reizen vanuit Amsterdam. Onderweg kwamen we al meerdere blogsters tegen en samen reisden we door naar Roermond.

In Roermond werden opgehaald met taxi's, luxe! En eenmaal aangekomen in de designer outlet werden we met open armen ontvangen en stond er van alles voor ons klaar, croissantjes, smoothie's en allemaal accessoires om alvast in de stemming te komen voor het shoppen!

Na een korte inleiding over de designer outlet, kregen we de trend class van de altijd super vrolijke en vriendelijke Yara Michels! Ze vertelde ons over de trends van komend seizoen, hier lees je binnenkort meer over op de blog, ze gaf tips over bloggen en iedereen was vrij om vragen te stellen. 

Nadat de trend class was afgelopen was het tijd voor een rondleiding op de designer outlet en een overheerlijke lunch! Er was meer dan genoeg eten en we kregen overheerlijke smoothie's! 

En toen was het tijd om te shoppen! Iedereen kreeg een cadeaukaart om vervolgens helemaal los te gaan in alle shops. Omdat het om designer outlets ging, was bij sommige winkels het al genoeg om alleen al binnen te zijn, je keek je ogen uit! Prada, Gucci, Mulberry, Burberry, Furla, noem maar op!

Na het shoppen kwamen we nog even allemaal bij elkaar, voor vanzelfsprekend een groepsfoto en om nog even gezellig met zijn allen champagne te drinken, dit op de geslaagde dag! 

Iedereen kreeg een nog een hele leuke goodiebag, check de foto! 

Ik wil Yara heel erg bedanken voor deze leuke kans, het was een zeer geslaagde dag en ik ben heel blij met mijn aankopen. Ook wil ik de designeroutlet Roermond bedanken voor dit event, het was de reis absoluut waard en ik raad alle designer liefhebbers aan om er zeker te gaan shoppen.
Wanneer je bij de designer outlet bent, voelt het een beetje als vakantie, de sfeer, de uitstraling alles is gezellig en als je net zulk mooi weer hebt als ons, dan is een dagje shoppen daar perfect!


Bekijk hieronder een aantal foto's!
En, ben jij eigenlijk al eens wezen shoppen bij de designer outlet?!Goodiebag items!

Michael Kors aankoop! Maar wat zit erin?! Check it out on instagram!

Free gifts! Bij een aantal winkels konden we gratis cadeautjes ophalen, superleuk!

Een sleutelhanger van Furla, Flippa K Sokjes en een clutch va Halhubber

De heerlijke chocolade hak die voor ons klaarstond bij binnenkomst.
De groepsfoto met alle bloggers en de prachtige Yara!
CONVERSATION

2 reacties:

Back
to top