Personal style & accessory trend class and designer shopping with Yara!

Vorige week kwam ik het Personal style & accessory trend class fashion event van Yara Michels, van de blog Chapterfriday, voorheen, This chick got style tegen. Zij nodigde fashion bloggers uit om mee te gaan shoppen in de designers outlet in Roermond. Om kans te maken om één van de 20 lucky bloggers te zijn, die bij het event mochten zijn en €100,- shopping money kregen, moest je een collage maken van je personal style. Omdat ik dit een ontzettend leuke uitdaging vond en designer shoppen zeker wel zag zitten, deed ik mee.


En guess what! Ik ben één van de 20 lucky fashion bloggers die volgende week bij het fashion event mag zijn! Echt helemaal geweldig! Ik heb er al ontzettend veel zin in en kan niet wachten om Yara en de andere blogsters te ontmoeten! En vanzelfsprekend ben ik nieuwsgierig naar de trend class en het designer shoppen.

Tijdens het event zal ik proberen zoveel mogelijk foto's te maken om deze vervolgens met jullie te kunnen delen op de blog, maar ik ga ook zoveel mogelijk genieten!
Ook ben ik ontzettend nieuwsgierig welke blogsters nog meer deze kans hebben gekregen, dus ben jij ook uitgenodigd? Laat het me weten, ik ben benieuwd en let's meet at the event!

Hieronder toon ik jullie mijn collage:CONVERSATION

1 reacties:

  1. Wat super gaaaaaf!! Heel jammer dat het me voorbij is gegaan, anders had ik ook echt meegedaan! Veel plezier :D


    http://shopaholicoverhere.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top