Hello Bloggerista #4

Deze week is het alweer tijd voor de vierde blogster, dit keer is het de beurt aan Terry van de blog Terrycouture. Heel toevallig heb ik Terry deze week ontmoet, tijdens het shopping event van Yara Michels van de blog Chapterfriday. Meer hierover lees je binnenkort.Hi! Ik ben Terry Ringers, 20 jaar en fashionista. Ik woon in Amsterdam en blog sinds een halfjaar op Terrycouture.nl

Ik ben na mijn styling opleiding begonnen met bloggen omdat ik mijn creatieve inspiratie ergens kwijt wilde. Via mijn blog kan ik dit nu doen!

Mijn blognaam bestaat uit mijn naam, Terry. Ik wist al meteen dat ik een naam wilde met mijn eigen naam erin. Couture heb ik altijd al een heel mooi woord gevonden en samen paste het perfect. ;)

Het aantal bezoekers die ik gemiddeld heb per maand ligt rond de 1600. Voor een startende blog best aardig.

Mijn uiteindelijke doel is om mijn lezers te inspireren. Wellicht maak ik hier ooit mijn baan van, maar zo ver ben ik nog niet.

Ik blog om de dag of om de twee dagen een artikel. Dit zijn mode, interieur of lifestyle gerelateerde artikelen. Ook bezoek ik met regelmaat persevenementen. Dit vind ik altijd heel gezellig en leerzaam. Ik post altijd mijn ervaringen van de events op mijn instagram en blog.

Mijn favoriete blog onderwerpen zijn mode, interieur en lifestyle. Dit zijn ook de onderwerpen waarvoor ik op mijn styling opleiding heb gestudeerd.

Mijn tips voor beginnende bloggers, keep on going! Geef vooral niet op als het in het begin tegenvalt. Geef je blog de kans om te groeien en blijf jezelf.. ook online.

De mindere kanten van bloggen, goede vraag! Ik zou het niet weten. Ik heb tot nu toe niets vervelends meegemaakt.

Mijn doelgroep is alle vrouwen tussen de 15 en 25 die geïnteresseerd zijn in mode, interieur en lifestyle.

Voor de toekomst wil ik groeien, groeien en groeien!

Jullie blog vind ik altijd ontzettend leuk om te lezen. Ik zal de blog zeker blijven volgen!


Terrycouture.
www.terrycouture.nl
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top