Hello Bloggerista #3

Vandaag is het alweer tijd voor onze derde gast blogster! Deze keer is Jamie van de blog Huntergraphy aan de beurt! Lees hieronder haar verhaal. Wij zijn enthousiast!


Wil jij ook eens met je blog hierop geplaatst worden? Stuur ons dan een mailtje met een leuke motivatie en wie weet sta jij binnenkort in de column! Ons mail adres is coulditbefashion@gmail.com


Hi Allemaal! Mijn naam is Jamie de Jager en ik ben trots eigenaar van mijn blog: Huntergraphy. Ik ben 19 Jaar oud en studeer 'Media, informatie en communicatie' aan de Hogeschool van Amsterdam. Bloggen vind ik helemaal geweldig, vandaar dat ik jullie hier graag wat meer over vertel. Het mooie aan bloggen vind ik de mogelijkheid tot het delen van inspiratie met anderen. Mijn blog gaat over fotografie, mijn style, modelwork, fitspiration, interior-design en meer.

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik op deze manier mijn fotografie, style en passie voor creativiteit kan delen met the world wide web! Met mijn opleiding werk ik ook aan websites en vormgeving, dit was een extra drive voor mij om te beginnen met een blog.

Mijn blognaam: Huntergraphy past bij mij omdat mijn achternaam'De Jager' is. Vertaald in het Engels is dit  'The Hunter' dit heb ik verwerkt in mijn naam als 'Hunter'. 'Graphy' staat natuurlijk voor alle photography op mijn blog!

Met ongeveer 3.000 bezoekers per maand ben ik erg trots op mijn blog, ik heb verschillende blogs gehad, maar deze is tot nu toe het meest succesvol. Ik denk dat dit komt omdat ik veel ervaring heb opgedaan door andere blogs te volgen en doordat ik met mijn opleiding veel leer over de online wereld.

Het doel van mijn blog is dat ik zo veel mogelijk mensen wil inspireren. Op het gebied van mijn blogitem: Fitspiration wil ik mijn bezoekers graag aanzetten tot het uiterste uit je lichaam te halen, want waarom zou je er niet op je allerbest uitzien? Ik geef op mijn blog tips om het beste uit je lichaam te halen. 
Mijn favoriete onderwerpen op mijn blog zijn: Fotografie, My style en Fitspiration.

Elke dag check ik de reacties op mijn blog omdat ik het ontzettend leuk vind om die te lezen. Zo weet je dat je alles zeker weten ergens voor doet. Ik probeer om de dag een blog post te plaatsen, soms zijn het er meer, soms zijn het er minder, zoals iedereen heb ik natuurlijk ook nog een leven naast mijn blog wat veel tijd kost.

Een goede tip voor beginnende bloggers: Wees jezelf en onderscheid je van de rest, dit maakt een blog persoonlijk en interessant om te lezen.

Wat ik minder leuk vind aan het bloggen is dat ik soms veels te veel tijd bezig ben met het veranderen van mijn blog, ik ben super perfectionistisch, alles moet er perfect uitzien en hierin wil ik soms nog wel doordraaien dat ik super veel tijd steek in het bloggen wat ik eigenlijk in mijn studie zou moeten steken.

De doelgroep van mijn blog bestaat uit alle mensen die van fotografie, fashion en lifestyle houden. Mijn doelgroep wil graag geïnspireerd worden en is super origineel, dit merk ik aan de reacties die ik ontvang op mijn blog, iedereen heeft altijd super leuke ideetjes waarvan ik ook weer kan leren.

Mijn blog plannen voor de toekomst zijn… Geen idee! De tijd zal het leren!

Ten slotte wil ik even mijn mening kwijt over jullie blog: ‘Could it be fashion. 
Oh hell yes IT IS FASHION! 
Ik vind jullie blog fantastisch, veel toffe inspiratie en het minimalistische design vind ik super.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top