Hello Bloggerista #2.1

Vorige week hadden we onze tweede bloggerista, maar omdat zij zich helaas niet aan de afspraak hield hebben wij deze post moeten verwijderen. Wij geven anderen graag de kans zichzelf hier voor te stellen, maar verwachten dat zij zich wel aan de afspraak houden.

Maar goed, genoeg geklaag! Tijd voor onze nieuwe bloggerista! 
Namelijk Rowan van de blog Rebellious yetRomantic.

Wil jij ook eens met je blog hierop geplaatst worden? Stuur ons dan een mailtje met een leuke motivatie en wie weet sta jij binnenkort in de column! Ons mail adres is coulditbefashion@gmail.com


Outfits van Rowan

Hoi! Ik ben Rowan! Ik ben 24 jaar en blog nu zo´n 2 jaar op Rebellious yetRomantic (voorheen Rebels maar Romantisch). De naam voor mijn blog is ontstaan doordat mijn outfits vrijwel altijd een romantische uitstraling hebben. Zo draag ik graag kanten jurkjes, tule rokjes, gebloemde printjes en vintage hoedjes: heel meisje-meisje. Toch schuilt er ook iets rebels en avontuurlijks in mij en houd ik wel van een rauw randje; zoals een oud leren jack of overknee laarzen. Ik schrijf op mijn blog vooral over mode en creativiteit. Zo plaats ik berichten over mijn outfits, inspirerende lookbooks en evenementen die ik bezocht heb en laat ik daarnaast mijn creatieve projecten zien. 
Ik schrijf per 2 of 3 dagen een artikel. Het liefst zou ik dat iedere dag doen, maar daar kom ik in de praktijk gewoon niet aan toe. Het blijft leuker voor mezelf als ik geen verplichtingen stel aan hoeveel posts ik plaats.Rowan is graag creatief bezig


Ik ben begonnen met bloggen om een plek te hebben voor mijn creatieve creaties. Zo schilder ik soms of maak ik dingen met Photoshop. Door mijn blog kon ik al die dingen op één plek verzamelen, heel handig! Het breidde al gauw verder uit met stukjes over mijn liefde voor mode. Er kwamen steeds meer bezoekers op mijn blog, waardoor ik erachter kwam dat de interactie ook erg leuk is! Vanaf dat moment ging ik fanatieker bloggen en inmiddels heb ik bijna 550 volgers op Bloglovin. Dat had ik voorheen nooit durven dromen. Omdat ik pas verhuisd ben van domein zijn de statistieken nog niet op het niveau waar ik met mijn vorige domein zat. Ik zit nu op bijna 3000 bezoeken per maand, maar wil dit graag snel weer opschroeven! Ik heb mezelf geen specifieke doelen gesteld, omdat ik vooral wil blijven bloggen omdat ik het zelf leuk vind. Maar natuurlijk vind ik groei ook niet vervelend!


Een clutch gemaakt van een boek

Als je pas met een blog begint zou mijn tip zijn zoveel mogelijk te schrijven over wat jíj leuk vindt. Zo zijn je artikelen lekker eigen en niet het zoveelste bericht over een onderwerp dat je op veel blogs tegenkomt. Blogs met een eigen insteek zijn de blogs die mij het meest bijblijven en zo geniet je er zelf ook het meest van. Verder raad ik je aan het vooral leuk en haalbaar te houden voor jezelf: lukt het even niet een post te plaatsen: no worries! 
Het is jóuw blog, dus je moet doen wat het beste is voor jou.


Een bloemenkrans gemaakt door Rowan

Could it be fashion vind ik een heel verzorgde blog om te zien. Zelf vind ik spelfouten not done, maar die ben ik hier gelukkig nog niet tegengekomen. Iets dat me wel opvalt is dat er soms veel witruimte tussen alinea's staat en dat er regelmatig na iedere zin een enter wordt gebruikt. Ik zou de berichten wat meer aaneengesloten typen, met alleen enters en witregels als er echt een nieuw onderdeel in de tekst start. Leuk dat er een shop my closet pagina is, altijd leuk om in kasten van medebloggers te gluren en af en toe iets over te nemen. :)


CONVERSATION

1 reacties:

Back
to top