Looking for you!


Voor onze nieuwe rubriek op onze blog, op de vrijdag, zijn we op zoek naar andere blogsters die het leuk vinden om zichzelf voor te stellen op onze blog. Zo willen we elkaar helpen, elkaars netwerk te vergroten en zijn wij zelf ook gewoon ontzettend enthousiast en geïnteresseerd in andere blogsters!

Blog jij over interessante dingen?
En wil jij jezelf voorstellen op onze blog?

Laat hieronder een reactie achter of mail naar coulditbefashion@gmail.com
& vertel ons waarom jij de leukste Bloggerista bent en komende vrijdag jezelf als eerste mag voorstellen in onze 'Hello Bloggerista!' column!


CONVERSATION

10 reacties:

 1. Lijkt me erg leuk!
  Ik blog op twee blogs en ik schrijf over fashion, mijn dagelijks leven, gezond leven en hardlopen. Lekker categorie-loos, want ik vind het heerlijk om te schrijven over alles waar ik over wil schrijven.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi,
  Op MiKa Beautyblog blog ik over beauty, heel veel beauty en lifestyle en een beetje fashion gemixt. Alleen als ik leuke, blog waardige inspiratie heb blog ik. Kwaliteit voor Kwantiteit en altijd eerlijk.
  Dat is in het kort over mijn blog.
  Groet, Michelle Kaiser

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij erg leuk om te doen.
  Ik blog zelf over nagels, nagellak, nailart e.d.
  De afgelopen 2 wkn even een stop gehad maar ga deze week weer fulltime bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!

  Ik ben Fleur, een 19 jarige blogger die haar passie voor schrijven graag deelt met de lezers van La Bella Fleur.
  De blogjes die ik schrijf die zijn lifestyle of beauty gerelateerd waar door er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.
  Ik vind belangrijk dat er iets van de blogger zelf in de blogposten naar boven komt. Daarom probeer ik er zoveel mogelijk mijn stijl en manier van denken in naar boven te laten komen en mijn mening over iets op een zo 'fleurige' manier naar boven te laten komen. Hier door hoop ik dat ze mijn stijl uit de blogposten herkennen en er plezier in hebben tijdens het lezen.
  En daarnaast is er ook afwisseling, want sinds deze week is er een nieuwe columnist die zich morgen voor stelt.

  Ik ben benieuwd:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mij super leuk! En wat een super leuk initiatief! :) Ik ben net een nieuw blog begonnen omdat ik overgestapt ben op blogspot, ik blog over vanalles! Mode, fotografie, DIY, beauty, alles waar mijn passie ligt :3 Ik blog zoizo om de 2 dagen als het niet elke dag is, en ik probeer mijn blog weer wat bekender te maken en leuke volgers te krijgen :)


  Xx Lauren

  http://laurenlouvaine.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuk initiatief om zo de mensen van je blog ook aan andere te laten zien! Ik blog op http://www.alexaslovelyworld.nl over alles wat mij interesseert de laatste tijd zijn er DIY's maar daarnaast ook gewoon andere leuke artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heyss,

  Ik ben van Cura├žao en ik ben een blogger voor al 3 jaren. Sinds jan ben ik van platform veranderd om mijn site meer profeshioneel te maken.
  Ik ben een fashion, beauty en lifestyle blogger. En ik ben ook een Youtuber.
  Op me site kan je nagel tutorials, reviews, styling videos, OOTD, DIY en nog veel meer vinden.
  Zou heel leuk zijn om mijn blog nog een keer groot te maken met de wereld.
  Mijn link is http://youngcuraglamm.wordpress.com/
  Hoop dat ik een impact maakt om samen met jou te werken.

  xx, Sujenne (Olyboly)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi hoi,
  Wat een leuk idee om zo'n rubriek te beginnen. Het lijkt me erg leuk om mezelf voor te stellen op jullie blog. Ik schrijf voornamelijk over beauty met af en toe een vleugje fashion en lifestyle. Neem gerust eens een kijkje, misschien is het iets voor jullie rubriek.
  Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs leuk initiatief! En zeker een leuke manier om je netwerk te vergroten. Ik blog nu zo'n 2 jaar op mijn eigen blog en doe dit met onwijs veel plezier. Mijn blog is niet in een hokje te stoppen, ik schrijf over alles wat ik leuk vind.

  www.lifeofkirsten.blogspot.nl

  Liefs,
  Kirsten Boerrigter

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super! Mijn naam is Vanesa, ik ben 24 jaar. Mijn blog bestaat sinds augustus en heet fashioncosmopolitan. Hier schrijf ik over beauty en fashion. Vandaag toevallig mijn eerste shoplog gepost. Verder heb je artikelen over fashionevents, outfits en beauty reviews.

  Groetjes,
  Vanesa

  www.fashioncosmopolitan.com

  BeantwoordenVerwijderen

Back
to top