I can make you a Supermodel. Aflv 2.


Vanochtend hebben we de tweede aflevering van I can make you a Supermodel gekeken.
En opnieuw vond ik het een tegenvaller. De meiden zijn prachtig, maar het programma inhoudelijk vinden we niet zo sterk, ondanks dat hier toch een stukje over de aflevering.
In deze tweede aflevering ging Paul op zoek naar 1 supermodel en vanzelfsprekend vond hij die ook.
Namelijk Marisa. Marisa werd uitgekozen omdat ze geschikt was, maar krijgt wel gelijk een make-over. Marisa mag gelijk door naar Miami waar ze gelijk geboekt wordt voor Avan en gelijk twee dagen moet shooten. Het zou bijna geloofwaardig zijn, totdat we de foto's zien in haar portfolio map die getoond wordt aan de castingdirector van Avan, die foto's zijn overduidelijk niet van de fotoshoot tijdens de uitzending en Marisa had geen enkele ervaring, dus het lijkt ons dat Marisa toch enkele voorbereiding heeft gehad voordat ze aan trip naar Miami begon. Jammer dat het programma te Amerikaans is en geprobeerd wordt een realiteit te laten zien.  Maar schijn bedriegt..


In het begin van de aflevering gaat Paul en zijn team de straat op om zijn talenten te gaan scouten, echter worden net als vorige week, de meeste talenten niet door hem zelf, maar door zijn team gescout, Paul beslist alleen wie wel en niet bij de fotoshoot mag komen.

Ook wordt er tijdens het scouten foto's gemaakt door Paul Alexander, bekend als grote fotograaf.
Maar tijdens het scouten zien we deze grote fotograaf wel foto's maken met zijn telefoon?!
Klein beetje jammer! En volgens ons niet een goed voorbeeld wanneer je zo'n grote fotograaf bent, maar he wie zijn wij..

Vervolgens laat Lisa, die werkt voor Paul Fisher, hem een modellenbureau zien wat je eerder doet denken als een fout bordeel, gelukkig vind Paul dit ook. Wel wordt daar Sharon ontdekt, Sharon kennen we allemaal van het afgelopen seizoen van HNTM.
Paul heeft alleen interesse in haar, de andere meiden waren te normaal. Wij hebben wel gezien waar Paul interesse in had, Paul kon zijn ogen niet in controle houden bij het lage decolleté van Sharon, weer een klein beetje jammer, want Paul verteld tijdens de fotoshoot dat hij 'The big brother' is voor zijn meisjes. Fout fout volgens ons.

Vervolgens wordt er bij de fotoshoot, die opnieuw doet denken aan een fotoshoot voor een commercieel bedrijf zoals bijv, Hema en totaal niet fashion gevoel afgegeven, het ging tenslotte toch om een 'Supermodel'?! Jammer!

Uiteindelijk komt Paul zijn favoriete meisje niet op dagen en krijgt hij de ouders niet overtuigd, maar hij faalde toch nooit?! Ook zagen we al aan het begin van de aflevering, dat een echt heel mooi meisje, geen interesse heeft in Paul zijn progamma. Waarom niet?!

Wij vragen ons inmiddels af, waarom een groot iemand zoals Paul, het moet zoeken bij de kleine modellenbureau's, als groot man, die een aantal grote modellen bekend heeft gemaakt, zou je verwachten dat alle grote bureau's van Nederland ook interesse hebben in samenwerkingen en hun talenten in de strijd willen gooien?

Natuurlijk blijven wij elke afleveringen kijken, want we zijn natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar alle talenten die 'hij' nog ontdekt, want na een periode van training, die wij dan maar wel even vermelding in tegenstelling tot het progamma, eindigen de meiden wel als model en dat is natuurlijk de bedoeling van het programma.

Inmiddels zijn wij wel op de hoogte van een ander leuk nieuwtje!
Er waren namelijk twee programma's in de race om gefilmd te worden door RTL5.
De keuze is op Paul Fisher zijn concept gevallen en vandaar dat I can make you a Supermodel nu te zien is. Maar er was nog een programma en wij willen heel graag vertellen om welk ander programma het ging, maar inmiddels is ons ook verteld, dat zij opnieuw nog steeds als optie staan bij RTL5. Dus mocht dit doorgaan, dan zul je van ons als eerste horen welk nieuw tv programma er eventueel nog aan zit te komen!! En we kunnen je vertellen, of de afspraken wel of niet door gaat, het gaat opnieuw om een modellen programma en nee, daarmee bedoelen we niet HNTM, want dat is al algemeen bekend.  We keep you posted!

Bekijk hieronder de tweede aflevering.

Aflevering 2.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Back
to top