Favoriete Tv programma's Maart 2014

Op dit moment zijn er weer allerlei nieuwe tv programma's.
Speciaal voor jullie hebben wij de meest leuke en interessant op een rijtje gezet.

Wat zijn jullie favoriete tv programma's van nu?


The Blacklist
De meest gezochte crimineel ter wereld, Raymond 'Red' Reddington (James Spader), komt het hoofdkantoor van de FBI spontaan binnengelopen om zich over te geven. Hij zegt de FBI te willen helpen met de jacht op terroristen, maar wel op één voorwaarde: hij wil alleen zijn verhaal vertellen aan de net afgestudeerde FBI-agente Elizabeth 'Liz' Keen (Megan Boone). De FBI besluit in te gaan op het aanbod, maar heeft grote twijfels over de geloofwaardigheid van zijn verhalen.

Unforgettable
Voormalig rechercheur Carrie Wells, gespeeld door Poppy Montgomery, heeft een zeldzame medische aandoening genaamdHyperthymesia, waardoor ze een buitengewoon gedetailleerd visueel geheugen heeft. Nadat ze getuige van een moord is, sluit ze zich opnieuw aan bij het team van inspecteur Al Burns, een rol vertolkt door Dylan Walsh, haar vroegere vriendje. Haar geheugen en scherpe verstand komen goed van pas bij het oplossen van verschillende moorden.

Eén moord kan ze echter niet oplossen, die op haar zusje jaren geleden in het bos. Met hulp van Al probeert ze zich telkens een stukje te herinneren om zo de moord op te lossen.


Fashion Planet
De serie Fashion Planet draait om het slechtlopende modetijdschrift Fashion World dat met de komst van de nieuwe hoofdredactrice Rebecca, gespeeld door Manouk van der Meulen, wordt omgedoopt tot Fashion Planet. Josje Huisman, bekend van K3, vervult de rol van Ellis, die de assistente van Rebecca wordt Een droom die uitkomt, of toch niet?!
Divorce
Divorce (werktitel Haarlemse mannen) is een Nederlandse dramaserie over het leven van drie – aanstaande – gescheiden mannen die samenwonen in een luxe villa. De serie, die zich afspeelt in Haarlem, is bedacht en ontwikkeld door Linda de Mol als de officieuze mannelijke tegenhanger van Gooische Vrouwen


Adam zoekt Eva
Het nieuwe datingprogramma Adam zoekt Eva, gepresenteerd door Nicolette Kluijver ontmoeten iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland.
De kandidaten zijn alleenstaand, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een experimentele date. De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.I can make you a Supermodel (Bekijk onze recap elke week!)
In I Can Make You a Supermodel zoekt Paul Fisher de straten in Nederland af, op zoek naar onontdekt modellentalent . In elke aflevering reist Paul met zijn team naar een provincie om daar een meisje van de straat in 3 dagen om te toveren tot een echt supermodel.CONVERSATION

1 reacties:

  1. The Blacklist is echt een van m'n favoriete series, Divorce is ook echt top.

    BeantwoordenVerwijderen

Back
to top